Espanyol

Suspès el partit contra l'Sporting de Huelva pel mal temps

Climatologia. El conjunt de Rubén Casada havia de jugar contra l’Sporting de Huelva diumenge a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. El conjunt andalús ha demanat ajornar el duel per la impossibilitat de desplaçar-se cap a Barcelona pel temporal Filomena

El temporal Filomena promet fer la guitza al món de l’esport aquest cap de setmana. Les pràctiques a l’aire lliure estan exposades a aquests canvis climatològics i un dels perjudicats directes ha estat l’Espanyol. El club blanc-i-blau havia de jugar diumenge (16:30 h.) a la ciutat Esportiva Dani Jarque davant l’Sporting de Huelva. El conjunt andalús s’ha personat davant el jutge de competició de la RFEF per ajornar el partit a causa de les inclemències climatològiques que impossibilitaven el desplaçament de l’equip visitant. Així doncs, les futbolistes de Rubén Casado, que tenien ganes de refer-se de la derrota del derbi, hauran d’esperar a més endavant per jugar davant l’Sporting de Huelva.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)