Sabadell

La primera volta acaba a la Nova Creu Alta

2a divisió A. El Sabadell vol tancar la primera meitat del curs fora del descens retrobant-se amb les millors sensacions a casa

El Sabadell té l’oportunitat de redimir-se d’una accidentada primera volta i acabar-la fora dels llocs del descens. Per fer-ho, els arlequinats hauran de guanyar al Lugo a la Nova Creu Alta, on han tingut els pitjors registres del curs de tota la lliga com a locals.

Després de l’eliminació en la copa i a la vista d’un calendari molt menys atapeït que en la primera volta, Antonio Hidalgo confia en les possibilitats de cara a la segona part del curs. Els arlequinats confien que faran un salt endavant amb l’equip més rodat i algun retoc en el mercat. Per fer-ho, segons consideren, hi ajudaria que el Sabadell acabés l’equador del curs fora dels llocs de descens. “És un bon moment per fer el pas endavant”, afirmava el tècnic dels arlequinats. El Sabadell ha patit molt a la Nova Creu Alta, sent el pitjor local de la competició en sumar vuit punts.

Però més enllà dels resultats, al cos tècnic li preocupa l’estat del terreny de joc, ja que, tot i les obres que es van fer a l’estadi amb el canvi de gespa, el sistema de drenatge és el mateix i la gespa està en molt mal estat. “El camp està xop. Els jugadors rellisquen i la pilota s’atura en alguns llocs, i això em preocupa. Ho hem de tractar amb les persones que prenen les decisions perquè posem en risc els jugadors i totes les persones que som allà. S’ha d’intentar solucionar tan aviat com sigui possible”, afirma el tècnic.

5 Partits guanyats 7

4 Partits empatats 6

11 Partits perduts 7

18 Gols a favor 18

25 Gols en contra 18

LES REACCIONS

És un bon moment per fer el pas endavant. Estem bé, però ara cal guanyar a casa
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
El Sabadell ha fet les coses molt bé durant la temporada. Pateixen, però són un equip vistós
Mehdi Nafti
ENTRENADOR DEL LUGO
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)