Espanyol

Victòria amb el pilot automàtic i campions d'hivern amb tres punts més que el Mallorca

2a divisió A. Els blanc-i-blaus sumen un triomf fàcil i aprofiten la punxada dels balears

Espanyol 2 Castelló 0

ESPANYOL:Diego López; M.Llambrich, David López, Calero, Pedrosa; Keidi Bare (Pol Lozano, 86’), Darder (Mérida, 74’); Embarba (Vargas, 86’), Melamed (Melendo, 63’), Puado (Wu Lei, 74’); RDT.CASTELLÓ:Álvaro Campos; Guillem Jaime, Iago Indias, Gálvez (Castells, 83’), Satrústegui, Marc Mateu; Señé, Paulo Fernandes (Rubén Díaz, 60’), Arturo Molina, Fidalgo (Jorge Fernández, 60’); Zlatanovic (Ortuño, 60’).GOLS:1-0 (7’) Melamed; 2-0 (35’) Javi Puado..ÀRBITRE:De La Fuente Ramos T.G.: Melamed (30’); Mérdica (79’).

L’Espanyol ha sumat un triomf amb el pilot automàtic davant el Castelló. Els blanc-i-blau n’han tingut prou amb una primera part d’efectivitat per liquidar el partit. Melamed ha obert el marcador aprofitant un refús de la defensa visitant i Puado ha fet el segon treien petroli d’una nova indefinició de la línia de contenció castellonenca. Dos cops de destral suficients per anestesiar a un Castelló massa poruc i dòcil davant un Espanyol que no ha estat per romanços. Aquest triomf serveix els blanc-i-blaus per acabar com a campió d’hivern amb 45 punts i ficar distància amb els seus perseguidors. El Mallorca ha perdut davant Las Palmas i l’Almeria no ha disputat el seu partit pel temporal. Ara mateix el balears estan a tres punts i els andalusos a quatre. No són distàncies definitives, però en aquest frec a frec per l’ascens directe, qualsevol petit detall pot ser decisiu i l’Espanyol ho sap bé.

Els blanc-i-blaus sumen 45 punts en la primera volta i la prospecció de futur camina cap els 90, un rècord per la categoria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)