Girona

La distància respecte al ‘play-off’, encara per definir-se del tot

Opcions. El Girona es troba a quatre punts del sisè, però en funció dels resultats del Rayo i del Leganés podria quedar a cinc o sis punts

Mala peça al teler del Girona, que després d’aconseguir només tres punts dels darrers dotze en la lliga, veu com la sisena posició, la primera que dona dret a jugar el play-off, el principal objectiu i desig del club, es podria allunyar fins als cinc o sis punts.

Els blanc-i-vermells es troben a quatre punts de distància del Leganés, sisè, i del Rayo, cinquè, tots dos amb 34 punts. Els dos conjunts madrilenys, però, tenen pendent el duel ajornat aquest cap de setmana per culpa del temporal Filomena. Per tant, si tots dos guanyen els seus partits –el Leganés rep l’Almeria i el Rayo visita el Mirandés–, la sisena plaça passaria a ser per a l’Sporting, a sis punts del Girona. Si un dels dos equips madrilenys (o tots dos) empata, el play-off passaria a estar a cinc punts, mentre que si perden tot seguiria com ara, amb els gironins a quatre punts del sisè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)