Sabadell

El Sabadell cedeix dos punts en l’últim sospir

Sabadell 1 - Lugo 1.

El Sabadell ha deixat escapar dos punts en l’últim sospir per una errada clamorosa, en forma de penal comès d’Undabarrena sobre Valentín. Els arlequinats s’havien avançat amb un gol de Guruzeta a finals del primer temps i havien aguantat el marcador amb dignitat fins que en la darrera jugada del partit, l’àrbitre ha assenyalat justament la pena màxima i Barreiro ha empatat un partit que per al Sabadell té gust de derrota.

Els arlequinats han aglutinat la pilota en els primers instants i s’han apropat amb més perill que el seu rival. Boniquet ha tingut un xut des de la frontal de l’àrea massa tou, en la primera ocasió arlequinada. Posteriorment, Stoichkov ha xutat creuat però Cantero ha intervengut amb el peu. I a nou minuts pel descans, una galopada des de la banda dreta de Víctor García ha suposat la diana del Sabadell per mitjà d’una rematada molt precisa amb el cap de Guruzeta.

En la segona meitat, el Lugo ha donat una passa endavant i el Sabadell ha deixat de tenir la possessió de la pilota. Les ocasions, però, no han aparegut fins el final del partit i les més interessants han estat dels locals amb una rematada de cap d’Aleix Coch i un xut d’Edgar Hernández que ha sortit llepant el pal. El Lugo també ha tingut alguna opció com ara una acció de Pita en un córner o una perillosa rematada de cap de Barreiro que ha aturat Mackay. El porter gallec havia estat decisiu en el minut 85 aturant un xut d’El Hacen però no ha pogut fer res davant la sang freda de Barreiro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)