Girona

Terrats: “Em queda un sabor dolç pels minuts jugats, però també agre pel resultat”

Protagonisme. El jove migcampista del filial valora la confiança que li dona Francisco, però es mostra decebut per l’empat a El Toralín després del “bon partit de tot l’equip”

El Girona va tancar amb un empat a un gol contra la Ponferradina a El Toralín la primera volta del campionat. En el duel contra els del Bierzo, Francisco va decidir premiar al jove del filial Ramón Terrats amb una posició en l’onze inicial (va disputar els 90 minuts). El futbolista va rendir a bon nivell i va aprofitar la oportunitat brindada pel tècnic andalús com a pivot, per davant dels centrals i alliberant Monchu i Gumbau, amb més possibilitats per atacar: “Estic molt content per mi i per la manera de jugar de tot l’equip. El resultat no és l’esperat i marxem amb una sensació agre pel resultat ja que veient les sensacions de l’equip, les ocasions i les ganes, l’empat ens deixa contrariats” diu el barceloní, que afegeix: “Estic satisfet per la confiança que m’està donant el tècnic. Portem dos partits seguits bons, el de la copa també ho va ser, amb molta possessió i tancant al rival al seu propi camp, però no aconseguim l’objectiu ambiciós de guanyar. De totes maneres n’hem de fer una lectura positiva ja que a fora de casa és molt difícil puntuar”.

Terrats s’ha convertit en una de les sensacions del Girona i ha emergit en una línia del camp en què jugadors com ell o Ibra Kebé, també amb dorsal del filial tot i que és un futbolista més del primer equip, han guanyat terreny a còpia d’aprofitar els minuts acumulats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)