Espanyol

Oier: “L’objectiu comú és l’ascens i punt”

La porteria. El porter basc ha vist com el seu rol, de moment, és jugar la copa. “Tinc molt bona relació amb Diego. El que vull és ajudar el grup i estar preparat per quan em toqui jugar”, diu el basc que ja pensa en Osasuna. “La nostra idea és guanyar i passar”

Oier Olazábal ha fet de la copa el seu millor aparador per reivindicar-se. El porter basc viu a l’ombra de Diego López que ha jugat tots els partits de lliga. Les seves aturades a la copa el serveixen per pressionar el porter gallec amb qui té una ferotge competència. Avui ha comparegut davant dels mitjans per explicar com viu el seu dia a dia. “Tots volem jugar i és veritat que la porteria té inconvenients respecte a altres posicions. El que vull és ajudar el grup. Tinc molt bona relació amb Diego. L’objectiu comú és l’ascens i punt”, ha explicat el basc en roda de premsa. Les seves aparicions, de moment, es concentren en la copa i el futbolista es veu obligat a gestionar aquesta situació amb paciència i treball. “El tema emocional és molt important i amb els anys vas guanyant en aquest aspecte. Has d’estar preparat per jugar quan calgui i no baixar els braços. No pensar que és la copa i és igual. Tot el contrari. Competir al màxim nivell i demostrar que pots ser titular, que el tècnic ho vegi. Ho vull fer el millor possible en copa per posar-li les coses difícils a Diego. És un gran porter i el tècnic ja ens va dir que confiava en els dos a principi de temporada”, ha argumentat Oier que ha confessat tenir diversos rituals i dèries en els partits que li toca jugar de titular. “Tinc una cançó especial per ficar-me en el partit i intento no escoltar-la gaire per quan arriba el moment”.

Oier ha jugat quatre partits des que va arribar a l’Espanyol ara fa un any. Dos de lliga i dos de copa amb el denominador comú de no haver encaixat cap gol. “És anecdòtic. Millor no encaixar”.

Duel de copa.

El porter serà titular diumenge davant Osasuna. Un duel on el basc només contempla seguir endavant a la copa. “Estem il·lusionats de jugar contra un primera. Serà un partit difícil, però confiem en les nostres possibilitats i la nostra idea és guanyar i passar”.

Per últim, Oier ha incidit en què aquesta temporada li recorda quan va pujar amb el Llevant. “Hi ha moltes coses que em recorden d’aquella temporada. Muñiz no ens deixava relaxar. La segona és complicada, l’important és guanyar i encara no hem fet res. Queda molt i no ens podem confiar”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)