Espanyol

Fran Mérida: “La copa ens fa molta il·lusió”

Optimista. El mig, que ha jugat quatre temporades a Osasuna, és conscient de la perillositat dels navarresos però ho té clar. “No renunciem a res, volem guanyar i estar a vuitens”

Fran Mérida ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El migcampista coneix molt bé Osasuna, rival diumenge a la copa, on va jugar les últimes quatre temporades abans d’arribar a l’Espanyol. “Vaig estar amb Jagoba tres temporades i ha aconseguit que el seu equip jugui amb unes idees molt clares. Ha aconseguit molts èxits i és un equip amb moltes armes tot i que en els últims partits estan tenint problemes amb els resultats”, ha dit el barceloní que ha afegit. “Osasuna és un equip perillós. Som dos conjunts de gran nivell tot i que un està a primera i un altre a segona. Els dos equips tenim jugadors amb talent. Volem guanyar, ens fa molta il·lusió la copa”. La delicada situació a la lliga del conjunt navarrès els pot fer prioritzar la lliga. “Osasuna és un equip que competeix sempre, però és evident, i és opinió personal, que jo prioritzaria la lliga”, ha insistit.

Mérida considera que hi ha prou plantilla per afrontar les dues competicions. “Tenim la sort que hi ha una plantilla amplia i amb ganes de jugar. No renunciem a la copa. El principal objectiu el coneixem tots. Però quan competim i ens posem la samarreta de l’Espanyol volem guanyar i més en la copa on el club ha aconseguit títols importants. No renunciem a res. La copa és important per l’equip i estem preparats”. El mig ha insistit en l’engrescament general de la plantilla amb aquest trofeu. “La copa és una competició que ens il·lusiona. Té tots els al·licients per ser un gran partit i veurem fins a on arribem”. El futbolista no ha volgut anar més enllà de si l’Espanyol pot ser un dels tapats d’aquesta copa pel fet de jugar a segona. “Això no ho sé. Primer hem de guanyar el pròxim partit i arribar a vuitens”.

La copa també és un escenari ideal per fomentar la competitivitat interna de l’equip, però Mérida no ho veu així. “Nosaltres sempre competim com a jugadors per ser titulars, independentment, de la copa. Jo ho faig en cada entrenament”.

Per últim, el migcampista ha vist com la seva titularitat d’inici de temporada s’ha diluït en aquest tram de lliga, però prioritza la força del grup per davant de l’aspecte individual. “Estic molt bé, al final, un entrenador quan fa un onze és normal que les peces que li funcionen es mantingui. La gent està a un bon nivell i quan he participat també ho he fet bé. Entreno amb la il·lusió d’estar preparat i jugui més o menys estic content”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)