Girona

Francisco: “El Cadis és favorit però tenim la il·lusió de superar l’eliminatòria”

L’entrenador del Girona recupera Cristhian Stuani

El Girona rep demà el Cadis a Montilivi (16h) en eliminatòria de setzens de final de la copa, a partit únic. El tècnic, Francisco Rodríguez, ha explicat que recupera Cristhian Stuani, un cop superada una lesió muscular, però no encara Luna ni Juanpe. “Luna ja està entrenant gairebé amb normalitat, i la setmana que ve pot ser que el recuperem. Juanpe està completant tots els entrenaments i és a prop de competir.”

La mentalitat en la copa

“Des del primer moment hem dit que la lliga és la competició important, però la copa ens ha anat bé, per donar per repartir minuts, per la gent que venia de lesions i pels del filial que estan oferint un bon nivell. Demà intentarem treure el millor equip per competir bé contra un rival de primera, que és favorit. No jugar en lliga fins al cap d’una setmana ens permetrà fer un bon onze i intentar competir per superar l’eliminatòria”.

El Cadis, favorit

“El Cadis venia de segona A, però ja s’està veient com està a primera. És un equip fantàstic, molt ben treballat. Serà molt complicat passar l’eliminatòria. Però tenim la il·lusió de poder fer-ho. Serem molt honestos, sabent que és difícil, però ho intentarem.”

Sense lliga aviat

“No diferenciaré. Qui jugui demà també té possibilitats de fer-ho contra l’Espanyol. Stuani? Vindrà convocat i volem saber si podrà jugar d’inici però ja és important que estigui disponible.”

El 4-3-3

“A Ponferrada vam fer un bon partit. Allò que volem és que, independentment de l’esquema, tinguem la fam d’arribar a camp contrari, tinguem fluïdesa i siguem valents. Això és el que intentarem fer. Estem contents amb el partit de Ponferrada, és el camí, com també de l’ultima mitja hora contra el Lugo. Sabem que ens queda molt per millorar i demà tenim un altre partit importan per ferho.”

Nahuel Bustos

“No és només Nahuel, que ha de fer un pas endavant i treure la seva millor virtut. És veritat que no ha tingut gaire continuïtat i no ha marcat cap gol en la lliga, però és important que continuï confiant en ell”.

Ramon Terrats

“Està mostrant un bon nivell. Ja ha anat jugant, força minuts, i està demostrant que és un jugador capacitat per competir a segona A. Rep el mateix tracte que Ibrahima, que Pau Víctor.... És important que se sentin valorats i que quan tinguin minuts els aprofitin. Estem molt contents que ens puguin ajudar i que en Ramon segueixi la seva evolució.”

El mercat d’hivern

“Ara mateix, si no es mou el mercat amb els equips més poderosos, amb nosaltres, menys. Està molt parat. Si hi ha jugadors que m’han demanat anar-se’n? Cap. Al contrari, tots estan motivadíssims per jugar i oferir el seu millor nivell a aquest equip.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)