Espanyol

Vicente Moreno: “Anem amb tota l’ambició”

Copa. El tècnic farà un onze barrejant titulars de la lliga i de la copa per passar a vuitens. No es refia de l’Osasuna. “Són perillosos quan estan ferits” i té clar que “la copa no ens distreu el jugarem el partit per passar l’eliminatòria”

Vicente Moreno ha comparegut aquest matí per valorar la prèvia del duel de diumenge on l’Espanyol s’enfrontarà a l’Osasuna. Una eliminatòria on els blanc-i-blaus esperen classificar-se pels vuitens de final.”Ens hem agafat la copa molt seriosament fins ara i, independentment, del fet que els onzes siguin uns o altres. Ara ens centrem en el partit del diumenge i no pensem més enllà. Intentarem passar. Li donem la màxima importància a la copa”.

ALINEACIÓ.

“No estan tots en disposició de jugar perquè hi ha jugadors amb problemes. Pot haver-hi una barreja amb jugadors que han tingut més minuts en copa i alguns de la lliga. Independentment d’això no vol dir que no tinguem la màxima il·lusió.

EL RIVAL.

“Osasuna és un equip que competeix i que conec bé. I té el mateix bloc i té molt clar al que juga. Si volem passar haurem de fer un partit vorejant la perfecció.

JUGAR CONTRA UN PRIMERA.

“El fet de jugar contra un equip de superior categoria és motivant pels jugadors i tots els que formem l’Espanyol. No és la mida ni la referència de res”.

QUI ÉS FAVORIT?

“No hi ha una motivació especial per jugar davant un primera. Li donem la màxima atenció a tots els partits. Ho posarem tot de la nostra part. Qui és favorit? Per a uns serem nosaltres per jugar a casa i per d’altres ells que juguen a primera. A mi el que m’importa és passar i així estaré satisfet”.

ONZE TITULAR.

“No s’ha de fer un plantejament de copa o de lliga. Les circumstàncies són diferents a jugar dimecres i diumenge però cal buscar un equilibri i posar a gent que ens ha portat a aquesta eliminatòria. Farem el millor onze per arrencar le partit. No es tracti d’apostar més o menys, jugarem el partit per passar l’eliminatòria”.

PÚBLIC.

“Estem desitjant jugar davant la nostra afició i fer-ho amb la nostra gent ens donaria un plus. Hi ha unes normes que no marquem nosaltres i el club s’ha d’adaptar a aquestes regles”.

OSASUNA I SITUACIÓ DELICADA A LA LLIGA.

“Osasuna, per la seva filosofia, entrenador i club que és, és un equip que competeix i ens posarà les coses molt difícils. És un equip que si està ferit no sabem si és millor o pitjor. Anem amb tota la il·lusió i ambició de passar l’eliminatòria”.

LA COPA BENEFICI O MAL DE CAP?

“La copa no ens distreu. Tot el que sigui posar més partits és bo perquè poden jugar més jugadors i tenir minuts i il·lusió. Hi ha coses molt positives. Després, sumar més partits a una lliga com la segona amb moltes jornades i comprimida, també és una càrrega. Què és millor o pitjor? De moment anem a passar l’eliminatòria. És el que volem. No passar l’eliminatòria no significar que guanyis el pròxim partit de lliga. Som més feliços passant i guanyar tots els partits.

BON MOMENT.

“Estem en un bon moment i hem tingut una regularitat tot i que hem deixat de guanyar tres jornades. L’equip s’està consolidant i com més temps portem en millor moment estarem. Millor estarem si passem l’eliminatòria”.

IL·LUSIÓ.

“La copa és una competició que m’agrada moltíssim i aquí hem vist com aquest club ha guanyat títols. Volem estar en eliminatòries importants. Guanyar un títol amb l’Espanyol ha de ser molt bonic”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)