Sabadell

Álvaro: “Aquí és on volia ser”

Sabadell. Els arlequinats presenten el seu nou fitxatge amb la mirada posada en dues incorporacions immediates més

El Sabadell ha presentat avui el seu nou fitxatge, Álvaro Vázquez, que arriba cedit per l’Sporting de Gijón per reforçar la davantera del conjunt arlequinat. “A Sabadell és on volia ser. Tenia moltes ganes de venir a Sabadell i he vingut a sumar”, ha dit el jugador badaloní.

Vázquez ja va estar a punt d’arribar en el mercat d’estiu, però finalment l’Sporting de Gijón se’l va quedar, ja que no va poder concretar el fitxatge d’un altre davanter. “Va haver-hi la possibilitat a l’estiu i ara per fi s’ha fet realitat”, ha explicat el davanter format a les categories inferiors de l’Espanyol. “Estic encantat de jugar en un equip que toca bé la pilota. Només vull ajudar l’equip en el seu objectiu d’aconseguir la permanència i si és amb gols, encara millor”.

El director esportiu del Sabadell, José Manzanera, ha admès a Ràdio Sabadell que Eugeni Valderrama (Osca) i Ramón Azeez (Granada) són dos perfils que interessen al club.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)