Girona

Francisco Rodríguez

Entrenador del Girona

“És molt positiu que tots rendeixin a gran nivell”

Segur que canviaria les tres victòries en la copa per nou punts en la lliga, però Francisco va acabar clarament content del partit d’ahir, i és que la copa continuarà sent una oportunitat per donar minuts als menys habituals perquè quan els toqui aparèixer en la lliga responguin com ho van fer ahir contra tot un primera. “Ens il·lusiona mantenir-nos en la copa perquè és una oportunitat per anosaltres, i perquè tens l’oportunitat de guanyar un primera. Només ha repetit Bernardo de l’onze de Ponferrada. És important tenir minuts de competició i que els que tenen menys minuts ho posin difícil als que estan jugant en la lliga”, va comentar el tècnic andalús. Tot i destacar l’olfacte golejador de l’escalenc Valery no va voler destacar gaires noms propis: “Estic molt content pel partit que han fet tots i seria injust no valorar el partit de cadascun. És molt important que els jugadors que necessiten minuts hagin rendit bé i ofereixin aquesta bona versió, i és que ara que tenim on triar necessitem que tothom estigui al seu millor moment perquè això qui beneficiarà és a l’equip.”

Lògicament, la copa no era una prioritat per a Francisco i ho ha deixat clar des del primer dia, però un cop als vuitens de final la motivació ha guanyat pes. “Ja que estem aquí intentarem arribar al més lluny possible pel bé dels jugadors i si ens toca un rival de primer nivell sempre és un al·licient més que ens permetrà treure el millor de nosaltres”, comenta el tècnic, tot i que per ell “el partit més important continua sent el següent de lliga”.

Cervera, decebut

El tècnic del Cadis, que per sobre del resultat va lamentar la greu lesió al genoll d’Akapo, va ser molt crític amb els menys habituals del seu equip i que ahir no van donar la resposta esperada a Montilivi. “Les sensacions han estat molt dolentes perquè no hem tingut ni una ocasió clara i ens han superat en tot. Hem comès errors indignes per a un equip de primera. Esperava més dels menys habituals i ara ho tindran difícil per fer-se un lloc”, va comentar el tècnic.

ELS VUITENS

“Ja que hi som intentarem arribar al més lluny possible pel bé de tots”

SATISFET

“És important que ara que tenim on triar tothom estigui en el seu millor moment”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)