2a divisió FEF

Un empat per passerells

2a divisió B. L’Olot capgira un 0-1 contra el Cornellà amb gols de Juan Delgado i Xumetra, però no gestiona bé els minuts finals i perd dos punts d’or

Olot 2 Cornellà 2

OLOT:Ballesté; Blázquez, Barnils, Aspar; Soler (Escoruela, 80’), Vivi, Eloi, Kilian Grant; Pedro; Xumetra (Moha, 86’) i Juan Delgado (Salinas, 80’),CORNELLÀ:Juanma, Guzmán, Pol Moreno, Borja García, Rulo (Estellés, 74’); Kevin Presa (Aschalew, 81’), Agus Medina, Dorca; Eloy Gila, Max Marcet (Gerard, 93’) i Ontiveros (Gonzalo, 81’).GOLS:0-1 (43’) Eloy Gila. 1-1 (45+1’) Juan Delgado. 2-1 (64’) Xumetra, de penal. 2-2 (90’) Agus Medina, de penal.ÀRBITRE:Usón Rosel.T.G.:A Eloi (5’), Juan Delgado (33’), Blázquez (39’) i Escoruela (89’), de l’Olot, i a Rulo (34’), Dorca (63’) i Borja García (91’), del Cornellà.T.V.:Cap.

Empat amb gust de derrota de l’Olot, a casa, contra el Cornellà (2-2). Els de la Garrotxa van capgirar un 0-1 injust d’Eloy Gila (43’) gràcies al bon joc i la convicció ofensiva, amb dianes de Juan Delgado (45+1’) i Xumetra, de penal (63’), però una mala gestió del tram final del matx i un penal de passerell d’Escoruela en l’últim minut van fer que dos punts d’or s’escapessin en el minut 90. Els de Raúl Garrido continuaran una setmana més a la part baixa de la taula i deixen escapar l’enèsim tren cap a una zona més tranquil·la amb possibilitats de lluitar per tot.

El partit va començar amb un Olot molt ben posat i amb la intensitat adequada per dominar el rival a còpia de possessió i, sobretot, una circulació òptima tant per la velocitat com per l’eficàcia. Juan Delgado va buscar el gol després d’una bona desmarcada a l’espai, però el d’Elda, ansiós, va rematar forçat davant Juanma tot i tenir en posició franca Xumetra al segon pal (10’). El Cornellà vivia de guspires del seu joc per intentar espantar els olotins –Marcet va rematar amb el cap a les mans de Ballesté i Eloy Gila ho va provar amb un parell de rematades sense precisió–, però va ser l’Olot qui va tenir la millor ocasió abans d’un final boig del primer acte, quan Soler va fer una centrada marca de la casa i Xumetra, amb el cap, va enviar la rematada al pal (32’). En el 43, una errada en la sortida de pilota de Pedro va permetre a Rulo fer una centrada cap a Eloy Gila. El vallesà va controlar de meravella i va regirar-se per poder afusellar còmodament Ballesté. Lluny de desanimar-se i desesperar-se, els olotins van treure l’orgull per empatar abans del descans gràcies a un xut que es va convertir en centrada de Soler perquè Juan Delgado estirés la cama i s’estrenés, per fi, com a golejador amb l’Olot (45 +1’).

S’escapa al final

Els garrotxins van sortir envalentits en la represa. En el 60, Kilian va portar perill amb una bona centrada per l’esquerra, i en el 63, per l’altra banda, Soler va retallar cap a l’interior i va provar un xut que va estavellar-se a les mans de Dorca, ja a dins de l’àrea. Xumetra va executar la pena màxima per culminar una remuntada que s’acabaria esmunyint de les mans en una mala gestió dels minuts finals. Una pèrdua i un mal balanç defensiu, a més d’una passada de frenada d’Escoruela, que va fer penal, van deixar en safata a Agus Medina el 2-2 que seria definitiu (90’). Amb sabor dolç per als visitants, que havien jugat el matx amb múltiples baixes per Covid-19.

Estic molt empipat perquè l’equip està al límit i no ens podem permetre aquestes errades al final del partit i amb el marcador a favor
Hem estat superiors al Cornellà i la línia és ascendent, però hem de seguir millorant per sortir de baix