Espanyol

Cabrera: “Hem après la lliçó”

Duel català. “Volem començar la segona volta guanyant. Tenim una gran motivació per aquest cap de setmana”, diu el central davant el duel amb el Girona a Montilivi on l’Espanyol espera redimir-se de l’eliminació de copa

Leandro Cabrera ha comparegut aquest matí en roda de premsa per valorar el duel de dissabte davant el Girona a Montilivi. Un feu on els blanc-i-blaus ha guanyat els seus dos anteriors partits oficials. Aquesta vegada ho farà a segona i amb la necessitat de sumar els tres punts per mantenir el lideratge i guarir les ferides de l’eliminació de copa. “Cada partit que perdem ens fa mal i teníem moltes il·lusions de passar a la copa. Ara no ens podem lamentar i hem de corregir els errors i arribar de la millor manera al partit de dissabte. Les derrotes ens han de fer aprendre i que no se’ns escapin detalls com contra Osasuna. Hem après la lliçó. És el primer partit de la segona volta i ara comença el compte enrere”, ha apuntat l’uruguaià tot afegint. “Hem fet una primera volta de matrícula d’honor. Juguem contra un equip que ens va guanyar a la primera volta, però la dinàmica de treball de la plantilla és espectacular”, ha insistit. Precisament, l’Espanyol enceta la segona volta a Montilivi i el central té clar que hauran de treballar més fort per assolir l’objectiu de l’ascens. “La segona volta serà molt més dura que la primera. Els equips no donen per perdut cap partit i ho sabem. Haurem de fer-ho encara millor. Serà més difícil”. Queden 21 partits i tot encara està per decidir. La fórmula de l’uruguaià exigeix anar pas a pas. “Seran quatre mesos llargs per tothom. La clau és enfocar-se en el cap de setmana. No pots treure la calculadora ni pensar que faràs en deu partits. El més important és el partit d’aquest dissabte. Són tres punts importants pel rival. Hem de consolidar els bons resultats amb les bones actuacions i polir els petits matisos. Apuntem al següent partit, no anem més enllà. Això és el que ens ha donat resultats per no desviar-nos de l’objectiu. Estem molt mentalitzats des del primer dia”.

D’altra banda, Cabrera ha parlat de la seva situació personal. Intocable a principis de temporada ha vist com una lesió li va barrar el pas de la titularitat. “Tot va passar per una lesió i van entrar altres companys. Els resultats han acompanyat i hem acabat primers la primera volta. L’objectiu és tornar a primera”, ha dit per constatar: “No hi ha intocables. M’ha tocat jugar i després no. Són les regles del futbol. Vull estar a l’onze, però Lluís, Calero o David, els meus companys de posició, ho han fet de manera excepcional. Això diu molt de la plantilla que tenim i cal estar orgullosos. Cal prendre això amb normalitat”. A Montilivi, Cabrera té moltes opcions de tornar a l’onze per les molèsties de Lluís López.

Per últim, el central s’ha referit al seu compatriota, Stuani, davanter del Girona. “És bo jugar contra els grans jugadors i Stuani ha demostrat que ho és. Si juga, també haurà de jugar contra nosaltres. Tenim una gran motivació per aquest cap de setmana. Només pensem a millorar i guanyar el partit”, ha tancat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)