Girona

L’Espanyol, un rival de molt de pes

El Girona encadena quatre jornades de lliga sense guanyar –tres empats i una derrota– i dissabte rep la visita del líder, l’Espanyol, un dels clars favorits a l’ascens directe a primera (18.15 h). Just després, els gironins disputaran el partit corresponent als vuitens de final de copa per tancar un gener frenètic visitant el camp del Mallorca, el segon classificat i precisament un altre dels grans candidats a l’ascens directe (el 30 de gener a les 20.30 h). El febrer començarà també fort amb un calendari que no convida a l’optimisme, ja que els de Francisco rebran el Leganés, l’altre equip descendit de primera la temporada passada, que segur que lluitarà per l’ascens fins a l’últim tram de la lliga: “L’equip està en dinàmica positiva, no només per l’última victòria en la copa, sinó també pel bon partit que vam fer contra la Ponferradina. És cert que després del triomf contra el Cadis afrontem el duel català contra l’Espanyol amb il·lusió i confiança”, declara Jordi Calavera, conscient del potencial que té l’Espanyol en la plantilla i també en la figura del seu entrenador: “L’Espanyol té una molt bona plantilla i conec el seu entrenador, ja que el vaig tenir al Nàstic. Segur que els fa treballar molt i els té endollats a tots, és clar que és un dels favorits per pujar. No em diu res que sempre hagin guanyat a Montilivi i nosaltres a l’RCDE Stadium, intentarem trencar aquesta estadística.”

El calendari que ha d’afrontar el Girona és una escalada constant, però per Calavera s’ha d’anar pas a pas: “Tenim un inici de la segona volta molt dur, però coneixem com és la segona A. En la primera volta ningú comptava amb els punts de l’RCDE Stadium i els vam aconseguir; per tant, hem d’anar partit a partit i ja hi haurà temps per pensar en el Mallorca i el Leganés”, explica el de Cabra del Camp, focalitzat en el duel contra els periquitos més enllà de la mala ratxa (quatre partits sense vèncer) i un calendari temible que exigirà al màxim l’equip: “L’objectiu és estar com més amunt millor i els resultats ens diran si podem fer play-off o no. És aviat per parlar del que ha de passar, només pensem en el partit contra l’Espanyol”, conclou un Calavera que va pel camí d’acumular bons registres personals, com ara els que va aconseguir el curs 2016/17 amb el Lugo (41 partits i 3.674 minuts) i la temporada 2017/18 amb l’Sporting (35 partits i 2.925 minuts).

CALENDARI TEMIBLE

“Tenim un inici de segona volta dur, però en la primera ningú comptava vèncer el RCDE i...”

ELS BLANC-I-BLAUS

“Tenen una gran plantilla i un bon entrenador, és clar que són un dels favorits a pujar”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)