Espanyol

El llistó està molt alt

Espanyol. Els blanc-i-blaus pretenen millorar els registres de la primera volta, que a hores d’ara va a un ritme d’un dels millors registres de la història de la categoria

El ritme de punts que ha posat l’Espanyol està sent molt difícil de seguir pels altres candidats a l’ascens. Els 45 punts en l’equador del campionat dona una projecció de 90, només una unitat per sota del Deportivo el 2012, que és el sostre en la història de la categoria.

Per no deixar lloc al dubte respecte a l’ascens de categoria, l’Espanyol té el ferm objectiu de millorar la primera volta. “Hem fet 45 punts en la primera volta, que és una barbaritat”, ha dit l’entrenador blanc-i-blau, Vicente Moreno, que s’enfrontarà demà contra un dels pocs botxins que ha tingut el seu equip aquesta temporada, el Girona (1-2 a l’RCDE Stadium): “Contra el Girona no vam sumar, de manera que, si som capaços de fer-ho, estarem millor que en la primera volta.”

Per a l’enfrontament, Moreno ha reconegut que té diversos jugadors amb molèsties, com ara Campuzano, però tot indica que Miguelón estarà disponible i que Lluís López és poc probable que hi sigui, ja que no ha superat els problemes físics.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)