Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“L’estadística hi és per trencar-la”

“Al final Moreno [Vicente] m’escoltarà i sabrà qui jugarà...”, va dir ahir rient Francisco durant la roda de premsa telemàtica. “Segur que ho sabrà!”, va repetir fent broma quan se li va preguntar pel mig del camp que alinearà aquesta tarda. I és que la sanció de Gumbau i el positiu per Covid-19 de Ramon Terrats deixen amb només tres efectius la medul·lar: Ibra, Cristóforo i Monchu. “L’hem d’encertar en la manera d’iniciar el partit, ja que quan comenci també haurem de tenir armes a la banqueta per si hem de reaccionar a la segona part. L’hem d’encertar en la manera de començar i també d’acabar”, va explicar Francisco, que no va resoldre si l’equip jugaria amb doble pivot o amb un mig centre i dos interiors. “Els sistemes ens donen variants. Estem intentant treure el millor de cada jugador i això és l’important”, va dir. “La filosofia, i la identitat, serà anar per ells, sent valents i, sobretot, ser molt solidaris defensivament”, va indicar.

Tot i reconèixer que l’Espanyol és “el millor equip de la categoria”, també va advertir que “anirem a guanyar el partit des del minut 1”. “Hem d’intentar jugar a camp rival i intentar guanyar duels. Jugarem amb tota l’ambició i ho posarem tot de la nostra part. Competirem per aconseguir els tres punts”, va assegurar, abans de desgranar com veu el rival: “Ens enfrontem al líder. És un equip capaç de dur el pes del partit, però també de jugar al contraatac. Té jugadors a dalt molt determinants, molt efectius en la passada, molt bons en les transicions... Es pot adaptar a moltes fases del partit i si et despistes et pot fer mal en qualsevol moment”, va dir. “La concentració ha de ser màxima. Ens exigiran, ens faran estar en tensió tot el partit”, va expressar el tècnic sobre un adversari que el Girona no ha guanyat mai a Montilivi. “L’estadística la miro poc i hi és per trencar-la. Cada partit és un món i hem de competir i aconseguir el resultat”, va asseverar.

Finalment, sobre l’estat de l’equip, va manifestar que el grup està motivat “perquè acabem de disputar partits amb bones sensacions, contra la Ponferradina i el Cadis”. I també va assenyalar que, excepte els lesionats, la resta està físicament bé: “És una alegria per a mi, haver-me d’escalfar el cap per escollir un onze.”

LA IDEA

“La filosofia serà anar per ells, sent valents, i ser solidaris defensivament”

EL RIVAL

“L’Espanyol és el millor equip de la lliga. Et pot fer mal en qualsevol moment”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)