Espanyol

Àlex López marxa al Mirandés

Mercat. EEl mig rescindeix contracte, però l’Espanyol es reserva un percentatge dels drets d’una futura venda i opció de recompra

L’Espanyol ha oficialitzat, a última hora de la nit de divendres, la marxa d’Àlex López. Les dues part han arribat a un acord per a la rescissió del seu contracte. El mig ja ha triat destí i fitxarà pel Mirandés. En el marc d’aquest acord, l’Espanyol conserva un percentatge dels seus drets en cas d’un traspàs i una opció de recompra.

Àlex López es trobarà al Mirandés amb vells coneguts del planter com Víctor Gómez i Moha que, de ben segur, l’ha recomanat fitxar pel conjunt de Burgos. El mig no ha tingut gaires minuts aquesta temporada i no entrava en els plans de Vicente Moreno. De fet, ja li van buscar una sortida en el mercat d’estiu després de l’arribada de Keidi Bare però el futbolista del planter no va veure cap sortida que li agradés i es veia amb cor de lluitar per tenir minuts després de jugar cedit el curs anterior al Lugo. El terrassenc no ha jugat cap minut en lliga i només va disputar 16 minuts en copa davant el Burgos. El mig ja té 23 anys i no pot estar-se un any en blanc i veure tallada la seva progressió.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)