Sabadell

La segona volta comença amb un repte d’altura

Sabadell. Els arlequinats visiten l’Almeria (14 h), que es vol reenganxar al capdavant

El Sabadell va patir molt en l’inici de la lliga per culpa d’un calendari terrorífic contra els favorits de la competició. La segona volta repeteix l’exigència ja que els arlequinats (18ns amb 20 punts) s’enfronten l’Almeria (3rs amb 41 punts), que després de la derrota de l’Espanyol vol retallar distàncies amb el primer classificat.

“Haurem de treballar molt bé en tots els aspectes i ser molt sòlids”, afirma l’entrenador de l’equip arlequinat, que no pot alinear Juan Ibiza per culpa de la clàusula de la por, ni tampoc Pedró Capó, Cuevas i Querol, baixa per lesió. El tècnic, en canvi, sí que podrà comptar amb Álvaro Vázquez, l’únic fitxatge del mercat d’hivern, de moment. “Aquests dies sense competició han anat bé per adaptar-se al grup i conèixer els automatismes de l’equip. A més, ha vingut motivat i amb moltes ganes”, admet l’entrenador granollerí, satisfet amb l’arribada del davanter.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)