Girona

Francisco: “Hem guanyat un equip que s’està passejant per segona A”

El tècnic del Girona dona valor al triomf assolit per l’equip que orienta davant de l’Espanyol

La roda de premsa de Francisco després del triomf (1-0) del Girona contra l’Espanyol.

Victòria patida

“Haig de ser sincer, l’Espanyol ha tingut ocasions per treure algun punt de Montilvi, és la realitat, però els punts s’han quedat aquí. D’aquí dos dies ho disfrutarem més perquè avui hem patit. Hem de donar valor a la victòria. Hem guanyat el líder, un equip que s’està passejant per segona A. Té jugadors a dalt de molt nivell, que ens han creat moltíssim perill, però hem marcat el nostre gol i en els últims 20 minuts hem tingut les nostres opcions de marcar el segon i no hem estat encertats. Hem tingut sort, però ens l’hem sabut buscar. L’equip ha patit, Juan Carlos ha estat dels millors del partit per la nostra part. Son tres punts genials per començar la segona volta”.

Què significa el triomf

“Després d’haver patit, d’haver guanyat el líder, hem de trobar aquesta regularitat. També és cert que dels últims 11 partits oficials, només hem perdut a Tenerife. El que passa és que ens falten victòries. És moment de treure el millor de cadascun de nosaltres, de posar-nos al servei de l’equip. Tenim gent suficient perquè tothom competeixi per un lloc a l’onze i això ens farà millors. Hem de seguir creixent.”

El plantejament amb Samu per dins i el partit

“Per moments ens ha sortit. Volíem ficar Samu i Monchu per dins, per davant de Cristóforo, per trepitjar camp contrari i jugar a les esquenes dels seus pivots, per després trobar la velocitat per fora. En la primera part hem tingut profunditat per la banda dreta amb Calavera però no hem estat precisos amb les centrades i també en els canvis d’orientació, que havíem treballat per fer-los mal. A partir d’aquí el partit s’ha decantat perquè ells sortien guanyadors en els duels a camp rival, corrien a l’espai i ens superaven i ens han generat ocasions de gol amb continuïtat i amb un Juan Carlos que ha estat esplèndid. No es que haguem deixat sols Juan Carlos i la línia de quatre, tothom ha defensat com ho havia de fer però el rival és molt bo i per moments ens ha superat.”

Cristóforo

“Ha jugat un partit fantàstic. Ara mateix hi ha competència i hem de donar el nivell que reclama la competició i el club. Estic satisfet amb el partit de Cristóforo. Ibra també està lluitant per ser titular, Yoel avui ha estat suplent, Stuani, titular que feia dies que jugava d’inici. Aquesta victòria ens va molt bé i ens fa créixer.”

2 victòries contra l’Espanyol

“Ells potser no es mereixien perdre avui. Però hem guanyat els dos partits al líder i hem guanyat un equip que sempre havia guanyat aquí. Demà disfrutarem més, no recordarem les ocasions que han tingut i recordarem els punts que s’han quedat a Montilivi. Estem contents, ha estat complicat. No tenim res més que ells, al contrari; hem de créixer per intentar arribar a la seva alçada, per competir fins a final de temporada i enganxar-nos a la part de dalt el màxim possible.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)