Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“Ens hem sabut buscar la sort”

Feia mitja hora que s’havia acabat el partit, però Francisco continuava tens un cop assegut a la sala de premsa. “D’aquí dos dies disfrutarem més de la victòria, perquè avui hem patit”, va dir l’entrenador encara un xic neguitós, però alhora cofoi pels tres punts obtinguts. “Haig de ser sincer, l’Espanyol ha tingut ocasions per treure alguna cosa de Montilivi, és la realitat, però els punts s’han quedat aquí”, va afirmar. “Hem de donar valor i importància al triomf. Hem guanyat el líder, un equip que s’està passejant per segona A”, va insistir l’entrenador d’un equip que va resistir el vendaval periquito. “Hem tingut sort, però ens l’hem sabut buscar. L’equip ha patit, Juan Carlos ha estat esplèndid, ha estat dels millors del partit i són tres punts que ens van d’allò més bé per començar la segona volta.” I és que el resultat pot suposar un punt d’inflexió per a un grup que feia quatre jornades que no guanyava. “Ara hem de trobar aquesta regularitat i aconseguir victòries. És el moment de treure el millor de cadascun de nosaltres. Hem de continuar creixent”, va explicar.

Pel que fa al joc, Francisco va explicar el plantejament, sense Mamadou Sylla i amb Samu Sáiz d’interior. “Volíem posar Samu i Monchu per dins, al davant de Cristóforo, per trepitjar camp contrari i jugar a l’esquena dels seus pivots, per després trobar la velocitat per fora. I en alguns moments ha sortit”, va argumentar. “A partir d’aquí el partit s’ha decantat perquè ells a camp rival, en els duels, sortien guanyadors, corrien a l’espai i ens superaven i ens han generat ocasions de gol amb continuïtat”, va expressar sobre la superioritat del rival. “No és que hàgim deixat sols Juan Carlos i la línia de quatre, tothom ha defensat com ho havia de fer, però el rival és molt bo i en ocasions ens ha superat”, va indicar.

Vicente Moreno, resignat

El tècnic de l’Espanyol també va donar el seu punt de vista: “Volíem guanyar, crec que s’ha vist. Hem generat moltíssim. Si juguéssim deu vegades aquest partit el guanyaríem nou.”

TRIOMF VALUÓS

“Hem guanyat el líder, un equip que s’està passejant per segona A”

IMPULS

“Ara hem de trobar aquesta regularitat i aconseguir victòries”
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)