Girona

El protagonista

Juan Carlos

Impossible de batre

“És un cabró! Quin partidàs ha fet!” La reacció d’Adri Embarba, futbolista de l’Espanyol, quan li van preguntar al final del partit per l’actuació de Juan Carlos, dona una idea clara de la influència que va tenir en el resultat el porter del Girona. L’atacant, bon amic del sentinella, amb qui va coincidir al Rayo Vallecano, va ser ahir una de les víctimes del guardià de la porteria blanc-i-vermella. “Me n’alegro per ell, encara que no ens hagi permès guanyar”, va completar Embarba, resignat, com qualsevol blanc-i-blau ahir.

I és que Juan Carlos va ser l’artífex que l’Espanyol no s’emportés res de Montilivi. El porter va fer un recital, exhibint una de les seves millors virtuts, els reflexos, i va regalar un reguitzell d’intervencions de molt mèrit, quatre de les quals espectaculars. “Ha estat esplèndid”, li va reconèixer Francisco. Juan Carlos va aturar pilotes que eren gol: un xut al pal curt de Melamed, que va refusar a córner; una rematada de cap de David López a boca de canó, que va neutralitzar sense pràcticament temps per reaccionar; un tir de Puado que va tocar el pal i va acabar de refusar, i una altra rematada de cap, aquesta de Keidi Bare, des de pràcticament dins l’àrea petita, que va resoldre, de nou, amb una reacció felina. No van ser les úniques, sí les més destacades, d’un porter que semblava ahir impossible de batre. I no és pas el primer partit en què es fa gegant d’aquesta manera: ja acumula deu clean sheets en aquesta lliga. Va ser, doncs, una actuació sensacional del número 1 blanc-i-vermell, que només va tenir una errada, en una pilota llarga en què no va ser prou contundent per refusar-la, i va acabar caient als peus d’RDT, que va rematar a porteria buida, però es va trobar amb Calavera sota els pals. “Són tres punts molt importants contra un gran equip. Hem patit, però contra un equip així és normal”, va indicar Juan Carlos amb el duel finalitzat. “Els equips amb tant de talent et compliquen les coses. Hem sabut patir. Ara, en la segona volta hem d’accelerar”, va cloure.

0
gols encaixats
7
aturades
10
‘clean sheets’
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)