Girona

Francisco Rodríguez

Tècnic del Girona

“La il·lusió no ens la traurà ningú”

En cap travessa el Girona parteix com a favorit per superar avui l’eliminatòria de vuitens de final contra el Vila-real, però el tècnic del Girona, Francisco Rodríguez, no vol renunciar a res i confia a fer bones les possibilitats que tenen d’eliminar, de nou, un primera. “Les possibilitats que tenim es veuran al final, però ens enfrontem amb un rival que pocs es volien trobar. És un equip que està fent molt bé les coses, que et domina els partits, que lluita per jugar a Europa i que té un cos tècnic i uns jugadors de primer nivell. Serà molt complicat i això ho sabem des de l’inici, però són noranta minuts i la il·lusió no ens la traurà ningú. Intentarem treballar molt bé, que ells no se sentin còmodes sobre el camp i allargar tant com es pugui el partit per arribar al final amb possibilitats de passar l’eliminatòria”, diu el tècnic andalús, conscient que l’equip ha arribat a un punt de la competició en què ja ningú hi vol renunciar: “Vam començar la copa jugant a Segòvia, quan no ens anava gaire bé perquè teníem pocs efectius, però ens ha servit per donar minuts i fer la plantilla més competitiva. Cada partit és una oportunitat per demostrar que volen jugar en la lliga i això ens ha anat molt bé.”

Una de les coses que va reconèixer Francisco és que els jugadors del primer equip guanyaran pes respecte a altres partits de copa. “Tothom té moltes ganes de jugar aquest partit i serà un onze molt competitiu, que podria jugar qualsevol dia de lliga. No és perquè siguin vuitens ni contra el Vila-real, però el filial va jugar diumenge i ha passat poc temps. A més, ara tenim més gent del primer equip per jugar, i això limita les possibilitats dels jugadors del filial, als quals agraeixo moltíssim el que ens han donat i el que ens continuaran donant. No serà igual, però ens endurem Arnau, Jonatan i Pau Víctor”, va dir el tècnic, que sí que va insinuar que Nahuel podria entrar en l’onze i no va descartar que alguns dels teòrics titulars a Mallorca també juguin avui.

EL RIVAL

“El Vila-real et domina amb la possessió i interpreta molt bé els espais”

LA CLAU

“Intentarem que no estiguin còmodes i arribar al final amb possibilitats”

ELS JOVES

“Tenim més gent del primer equip, i això limita les oportunitats del filial”

Emery: “Hem de fer un pas més”

El tècnic del Vila-real, Unai Emery, va deixar clar que no serà un partit fàcil: “Hi tenim molta il·lusió dipositada, en aquesta competició. El Girona és una dificultat més i està creixent amb aquesta competició, així que no ens posarà les coses fàcils, perquè ja som a vuitens i tothom vol guanyar. Haurem de créixer respecte als últims partits.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)