El Girona cau dempeus (0-1) contra el Vila-real

Copa. El conjunt blanc-i-vermell s’acomiada de la competició als vuitens de final perdent per la mínima en un partit en què acaba atacant a l’àrea rival

El camí del Girona en la copa ha arribat a la fi. L’equip orientat per Francisco ha caigut en els vuitens de final contra el Vila-real a Montilivi (0-1) en un partit en què els blanc-i-vermells han ofert, en la segona part una versió més que convincent. I és que en el tram final, el conjunt gironí ha tancat els groguets al seu camp, però li ha faltat encert per poder forçar la pròrroga.

La diana decisiva ha estat en una primera part en què el Vila-real ha fet mal per les bandes. Sobretot per la dreta, ocupada per Baena i Rubén Peña, ha causat estralls, i des d’allà ha generat les millors situacions de gol, entre les quals la que ha acabat a dins i ha estat el 0-1. Així, al minut 19, Baena ha posat una centrada a la frontal de l’àrea que Trigueros ha controlat i ha tret una fuetada que ha anat al pal i el rebot d’ell a peus d’un atent Yeremy que no ha perdonat. Ha tingut just després el segon Fer Niño, amb un cop de cap sol a dins de l’àrea rematant una centrada de Peña, però Muric ha neutralitzat l’acció. El mateix Fer Niño n’ha tingut una altra, ara rematant una centrada per l’esquerra de Pedraza però la defensa ha desviat el colpeig del davanter a córner.

El Girona, per la seva banda, no ha sabut com arribar amb perill a l’àrea del Vila-real, tret d’algunes desmarcades en profunditat de Sylla amb les que ha provocat faltes i córners.

El guió ha canviaten la segona part. El Girona ha arribat a àrea rival amb més continuïtat i una xilena de Sylla que ha aturat Rulli ha acabat de destapar els locals. Ha entrat Samu en la recta final, que ha aportat creativitat i el Vila-real s’ha tancat defintivament a camp propi per defensar la renda. La falta de precisió en la última passada i en les centrades ha privat el Girona de tenir alguna oportunitat clara per empatar. Bona imatge del Girona, sobretot en el segon temps, que s’acomiada de la competició.