Espanyol

Embarba: “Soc autocrític m’exigeixo el màxim”

Optimista. “Portava uns partits on no estava donant el meu millor nivell”, admet el davanter que ja pensa en el Rayo. “Estem tranquils i en bona línia. Hem de seguir fent el que vam fer a Girona i així podrem guanyar”

Embarba és un dels futbolistes més importants de l’Espanyol. L’extrem és el sisè futbolista més utilitzat per Vicente Moreno aquesta temporada sent un habitual en els onzes titulars on suma 19 aparicions en 22 jornades. Només les lesions i les sancions l’han privat de més protagonisme. Els 1.535 minuts que ha jugat també arriben amb bones estadístiques: cinc gols i cinc assistències. En aquest últim apartat és el millor de l’equip. Tot i això, les seves prestacions i la seva incidència en el joc han minvat en els últims dos mesos. No marcat des del passat 7 de novembre, davant del Lugo, i la seva última assistència va ser a Logronyo el 2 de desembre. Un futbolista ofensiu com ell viu de les estadístiques, però davant el Girona, malgrat perdre, es va veure que recuperava la seva capacitat de joc que el va convertir en un futbolista decisiu i clarivident. “Portava uns partits on no estava donant el meu millor nivell, soc autocrític i m’exigeixo donar el màxim per beneficiar l’equip. Em vaig veure davant el Girona amb molta confiança, com tota la resta de l’equip, i espero seguir en aquesta línia”, ha admès el futbolista que espera aconseguir els tres punts davant el Rayo Vallecano malgrat les dues derrotes consecutives que suma l’equip. “Estem tranquils, en bona línia, entrenem increïble. Busquem unió amb la nostra afició. Espero que la nostra gent estigui contenta a final de temporada amb el treball fet per l’equip”, ha dit sobre els possibles dubtes sobre el rendiment de l’equip. El futbolista ha vist com els pals li han jugat una mala passada per incrementar la seva xifra de gols. “Porto uns quants pals i això vol dir que tenim ocasions i que estem fent mal al rival. Amb treball tot el que acaba al pal acabarà entrant”

El davanter també ha aprofitat per parlar del Rayo. Un equip que coneix bé i on ha jugat les darreres temporades abans de fitxar per l’Espanyol. “Vaig veure el partit contra el Barça. Serà un rival per l’ascens, té un gran equip i estem amb ganes d’aconseguir els tres punts”, ha explicat tot afegint que malgrat els problemes econòmics del club, els futbolistes tenen nòmines endarrerides, sap que això no serà cap excusa pels seus excompanys. “Independentment del que passi en el club, és un club molt unit, els conec molt bé dels anys que he estat. Són un rival directe per l’ascens i ens ho posaran difícil. Haurem de donar el màxim per guanyar”.

La lliga tot just acaba d’encetar la primera volta i els tres principals candidats a l’ascens són Espanyol, Mallorca i Almeria només separats per tres punts. “Nosaltres ens centrem en nosaltres, queda tota una volta encara. Hem d’estar pendents de qui està a prop, però sabem que si un equip guanya tres o quatre partits es fica a dalt, però ens hem de centrar en la nostra feina”, ha dit el capità blanc-i-blau que espera repetir un partit com el jugat a Montilivi. “Tenim un gran potencial en atac i en defensa. Hem de seguir fent el que vam fer a Girona i així podrem guanyar. Fent un partit així guanyarem i l’encert a gol tornarà”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)