Espanyol

Vicente Moreno: “No és el moment de treure estadístiques”

Tranquil. “Qualsevol estadística li retorces el braç i et diu el que vols”, diu el tècnic que considera que l’equip està en bon moment. “No té res a veure la derrota de copa i la de lliga, volem guanyar perquè tot es vegi de manera positiva”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per valorar el duel de demà davant el Rayo. Un partit on els blanc-i-blaus esperen refer-se de la derrota davant del Girona i tornar al camí del triomf en lliga on sumen tres punts dels últims nou possibles en lliga. De fet, els barcelonins acumulen dues derrotes consecutives, en copa, davant Osasuna, i l’esmentada davant el Girona on l’equip va desplegar un gran futbol. Mai, en tota la temporada, els homes de Vicente Moreno han perdut dos partits seguits, El triomf és clau per mantenir el lideratge i, de retruc, distanciar un rival com el Rayo que es podria ficar a només cinc punts dels catalans i de ple en la lluita per l’ascens directe. Per això, un triomf deixaria a onze els madrilenys i, possiblement, amb la diferència de gols a favor. Cal recordar que l’Espanyol va perdre a Vallecas en la primera volta amb un gol d’Isi en els minuts finals de partit.”Qualsevol estadística li retorces el braç i et diu el que vols. Però, amb estadístiques, estem bé i no té res a veure la derrota de copa i la de lliga”, ha apuntat el preparador de Massanassa. “La realitat és que en l’últim partit (de Montilivi) vam quedar molt contents amb moltes coses i crec que ara no és el moment de treure estadístiques. Volem guanyar perquè tot es vegi de manera més positiva”. El rival serà el Rayo, un equip fort i del qual Moreno no se’n refia. “És un equip amb personalitat i que juguen molt bé a futbol. Un entrenador que està fent un gran treball. És un equip dels bons de la categoria i lluitarà per pujar. Esperem un rival complicat”. El tècnic també ha recordat com un gol d’Isi va decantar un partit molt igualat a la primera volta. Per aquest duel, el tècnic blanc-i-blau no podrà comptar amb el capità, David López, que es perdrà el primer partit de la temporada. “Tenim la sanció de David que no estarà i hi ha altres jugadors que estaran. És un jugador important, però no plorarem. Ara ens centrarem en qui participarà. El que jugui donarà molt bon nivell”, ha dit.

Mercat final.

El tècnic ha confirmat la baixa de Campuzano per demà. “No ha entrenat en tota la setmana i no entrarà en la llista de convocats”. El davanter està negociant la seva sortida a l’Sporting i les últimes hores de mercat poden ser decisives. De fet, el club segueix la cerca activa d’un davanter centre i des de Grècia han apuntat, en les últimes hores, l’interès per Federico Macheda del Panathinaikòs. Els rotatius grecs donen detalls de l’operació que estaria xifrada en 300.000 euros de salari pel futbolista més 100.000 per la cessió. Unes xifres que casen a la perfecció amb el màxim que pot oferir el club blanc-i-blau en aquests moments. A més a més, l’Espanyol es comprometria en comprar en propietat al davanter italià de 29 anys si pujar a primera a canvi d’un milió d’euros. “No sabem que pot passar, però confio en el treball del club. El treball important el vam fer a l’estiu i jo estic content amb els futbolistes que tinc. Ara poc podem parlar i fins que no hi hagi res en concret, però repeteixo, el club està sempre preparat”, ha dit el tècnic sobre els possibles moviments d’entrada o sortida que es poden produir en aquests dos últims dies de mercat. Cal recordar que la finestra de transaccions es tanca el dilluns a la mitjanit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)