Espanyol

És l’hora dels valents

Espanyol. Busca dissipar els dubtes amb un triomf contra el Rayo que allunyaria un rival directe per l’ascens. Vicente Moreno haurà de refer l’eix de la defensa per sanció de David López

L’Espanyol viurà avui un moment clau de la temporada d’aquells que marquen una tendència a l’alça o bé t’aboquen a una crisi de resultats. L’obligació de tornar a primera l’obliga a fer un recorregut per la lliga vorejant l’excel·lència. Qualsevol derrota és un contratemps de dimensions gegantines que complica l’objectiu. Els deixebles de Vicente Moreno sumen dues derrotes consecutives: en la copa contra l’Osasuna i en la lliga contra el Girona. El més perillós, però, és la tendència en la competició de la regularitat: tres punts dels últims nou. Malgrat aquestes dues ensopegades contra el Las Palmas i el Girona han mantingut el lideratge, però el marge és escàs. Fins ara els blanc-i-blaus no havien perdut tres partits seguits i l’esperança es fonamenta en el matx a Montilivi, on, tot i completar un gran partit, amb dotze clares ocasions de gol, no van poder sumar els tres punts. “A qualsevol estadística li retorces el braç i et diu el que vols, però en estadístiques estem bé i no tenen res a veure la derrota de copa amb la de lliga”, va indicar el preparador de Massanassa per desmentir la sensació de crisi de resultats que plana en l’ambient. “La realitat és que en l’últim partit [de Montilivi] vam quedar molt contents amb moltes coses i crec que ara no és el moment de treure estadístiques; volem guanyar perquè tot es vegi de manera més positiva.”

Ara és l’hora dels valents a l’Espanyol. És el moment de mostrar l’ADN competitiu d’un equip que té diversos motius per buscar el triomf. El primer, per mantenir-se en primera posició, però, encara més ho és distanciar-se d’un rival directe. El Rayo Vallecano, quart classificat, és a vuit punts però podria dormir avui a onze, una distància força considerable. “És un equip amb personalitat i que juga molt bé a futbol. És un equip dels bons de la categoria i lluitarà per pujar”, va avisar el tècnic blanc-i-blau, que alinearà el seu onze de gala amb l’única incògnita de qui jugarà en lloc del sancionat David López a l’eix. El dubte està entre Calero i Lluís però el castellà surt amb avantatge davant el central del filial, que acaba de sortir d’una lesió.

D’altra banda, l’Espanyol està buscant un davanter en el mercat. Federico Macheda, del Panathinaikòs, és un dels últims noms que estan a l’agenda del club.

14 Partits guanyats 11

3 Partits empatats 4

5 Partits perduts 7

32 Gols a favor 25

11 Gols en contra 18

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)