Espanyol

L’Espanyol naufraga davant el Rayo (2-3)

2a divisió A. Els blanc-i-blaus constaten la seva crisi de resultats a la lliga i després d’anar-se’n al descans amb un clar 2-0 es deixa remuntar el partit i entrega el lideratge de mala manera

Espanyol 2 Rayo 3

ESPANYOL:Diego López; M.Llambrich, Calero, Cabrera, Pedrosa; Keidi Bare, Darder (Fran Mérida, 80’); Embarba (Vargas, 86’), Melamed (Max, 86’); Puado (Wu Lei, 80’), Raúl de Tomás.RAYO:Dimitrievski; Advíncula, Saveljich, Catena, Fran García; Comesaña (Andrés Martín, 65’), Óscar Valentín; Álvaro (Mario Suárez, 88’)García, Trejo (Montiel, 72’), Isi; Antoñín (Qasmi, 72’).GOLS:1-0 (8’) Puado; 2-0 (39’) RDT; 2-1 (48’) Isi, de falta directa; 2-2 (78’) Montiel; 2-3 (83’) Álvaro.ÀRBITRE:Gonzákez Estaban (baCs) T.G.: Isi (49’); Keidi Baré (65’); Óscar Valentin (65’); Trejo (68’); Darder (75’); Embarba (77’); Pedrosa (78’); Qasmi (80’). .

L’Espanyol necessitava sumar una victòria davant del Rayo per mantenir el lideratge després del triomf del Mallorca davant el Girona. La part alta s’estreny i cada empat o derrota penalitza. Avui, els deixebles de Vicente Moreno havien de fer un pas endavant i de fermesa i van fer dos enrere. El problema és la forma com s’ha produït el naufragi. Una derrota del tot inexplicable per com ha marxat l’equip a la primera part amb dos gols d’avantatge gràcies a les dianes de Javi Puado i Raúl De Tomàs. Tot feia indicar que seria un partit còmode, fàcil i liquidat. Tot el contrari. El Rayo ha cregut en la remuntada i ha eixamplat la ferida d’un equip tocat.

Isi, l’autor del gol de la victòria en el partit de Vallecas, ha tornat a fer de les seves marcant un golàs de falta per tot l’escaire. Només han passat tres minuts des de la represa i el Rayo tenia encara molt a dir en el partit. Trejo ha posat a prova a Diego López que ha evitat l’empat dels madrilenys. La rèplica de l’Espanyol ha arribat amb un magnífic xut de Nico Melamed al travesser. Hauria estat un golàs. Un miratge. El partit seguia sense un amo i l’espanyol ha anat perdent les idees i s’ha anat carregant de targetes grogues. El Rayo ha fet l’empat després d’una falta que ha recollit Montiel per posar la igualada amb un golàs que ha sorprès Diego López. L’Espanyol ha perdut el nord i el pitjor ha arribat amb el tercer gol. Álvaro ha tancat la remuntada amb un xut per sota de les cames de Diego i deixant retratada tota la defensa local.

L’Espanyol tenia el triomf a la mà i la manera en què s’ha produït la derrota encén totes les alarmes. Vicente Moreno no volia mirar les estadístiques a la prèvia i ara veu com aquestes constaten que la crisi de resultats és real. En els últims quatre partits de lliga, els jugats en aquest 2021, només un triomf i tres derrotes. 3 punts de 12 que l’allunyen del lideratge i el posen contra les cordes. Era un dia per donar un cop sobre la taula i dissipar els dubtes i l’Espanyol marxa a casa amb l’ànima forada i un munt de preocupacions a la motxilla. Si la derrota davant del Girona era per carregar-se d’optimisme, la derrota d’avui amb el Rayo és un punyal al cor i la línia de flotació i de confiança dels deixebles de Vicente Moreno. Ho és perquè el Rayo, d’estar a 11 punts de l’Espanyol i amb la diferència de gols en contra a la mitja part, marxa del RCDE Stadium a només cinc punts dels catalans i amb la certitud que es pot ficar en la lluita per l’ascens directe. Queda molt camí per fer i l’Espanyol necessitarà reaccionar davant del Lugo. Avui s’ha escapat tres punts d’or de manera incomprensible. És una derrota que fa molt mal. La lluita per l’ascens crema i avui l’Espanyol s’ha cremat. La reacció del que és el favorit per l’ascens no pot esperar més. Avui s’han fet dos passos enrere. I aquests punts ja mai tornaran. Mala peça al teler. Un dia de vergonya per un equip que té l’obligació de guanyar a un rival directe i amb tot de cara. És la primera vegada, en tota la temporada, que l’Espanyol enllaça tres derrotes consecutives.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)