Espanyol

Moreno: “El partit era per guanyar-lo i se’ns ha escapat”

Els vestidors. “És difícil de pair el partit d’avui i el de Girona”, diu el tècnic que té clar que han de canviar la dinàmica. “No són els números que hem de fer. Hem de guanyar més que perdre”

Vicente Moreno ha encaixat una dura derrota després d’anar guanyant per 2-0. Una desfeta incomprensible que encén totes les alarmes. L’equip ha sumat una victòria en els últims quatre partits de lliga i veu com el lideratge s’ha escapat de les mans. “És difícil de pair el partit de l’altre dia (Girona) i el d’avui. Hem fet una primera part molt bona i, fins i tot, hem pogut marxar amb una diferència de gols més amplia. Ells han marcat un gol aviat, a la segona, i això els ha ficat en el partit”, ha explicat el tècnic blanc-i-blau. “Hem tingut accions per fer el tercer i pots tenir un accident com hem tingut. Adri estava ficat a la tanca i el col·legiat l’ha enviat fora (per canviar-se els pantalons). Totes les desgràcies se’han ajuntat i el partit s’ha escapat. Sabem que hem de tancar els partits. En res ens han donat la volta i el partit se’ns han escapat”. Ara, l’equip acumula tres derrotes en lliga, en aquest 2021, les mateixes que en les altres 19 jornades. “No són els números que hem de fer. Hem de guanyar més que perdre. Els pròxims partits hem de recuperar els partits que hem perdut”, ha admès el tècnic de Massanassa que ha tornat a insistir. “La segona part el partit estava molt controlat, però en un no res s’ha anat el partit. El partit era per guanyar-lo i se’ns ha escapat”.

Per la seva banda, el tècnic del Rayo, Andoni Iraola, era l’altra cara de la moneda. “El partit no ha canviat tant de la primera a la segona. El segon gol ha vingut d’una pèrdua de pilota nostra i havíem de tenir més paciència amb la pilota” ha dit el preparador basc que ha dit que el ritme lent de la segona part els ha beneficiat per remuntar el partit.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)