Sabadell

Un empat inofensiu

Sabadell 0 - Logroñés 0

Sabadell 0 Logroñés 0

SABADELL:Mackay; Rubio, Jaime Sánchez (Víctor Garcia, 46’), Juan Ibiza, Sierra, Ozkoidi (Héber Pena, 83’); Undabarrena (Adri Cuevas, 64’), Boniquet (Ángel, 73’); Stoichkov, Álvaro Vázquez (Juan Hernández, 64’); i Guruzeta.LOGROÑÉS:Dani Giménez, Iago López, Gorka, Bobadilla (Unai López, 46’), Clemente, Andoni López, Andy, Olaetxea, Paulino, Bogusz (Rubén, 58’) i David González (Nano, 74’).ÀRBITRE:Moreno Aragón.T.G.:als locals Juan Ibiza, Pena, Cuevas i Ozkoidi; als visitants Bobadilla i David GonzálezPÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta, a porta tancada.

El Sabadell no ha aconseguit passar de l’empat contra un rival directe per la salvació sumant, així, el cinquè empat consecutiu. Els arlequinats han anat de més a menys, amb un primer temps amb una ocasió clara i diversos apropaments però una segona meitat més grisa en què el Logroñés ha aconseguit compensar l’ofensiva arlequinada.

La primera i única oportunitat del primer temps ha estat per l’equip d’Antonio Hidalgo en una acció a l’esquena de la defensa protagonitzada per Álvaro Vázquez i que Stoichkov, quan tenia el porter vençut, ha definit molt desviat. El bot, just abans del colpeig, ha penalitzat el jugador que ho tenia tot de cara per marcar. Just abans del descans, Grego Sierra en un córner ha estat a prop del gol però la seva rematada ha sortit fora.

En la segona meitat, el Logroñés ha donat una passa endavant i ha avisat amb un xut llunyà d’Andy que Mackay ha enviat a córner. A diferència del primer temps, la pilota estava lluny de l’àrea de Dani Giménez. Tot i així, l’equip arlequinat ha tingut molt a prop el gol de la victòria en una passada en profunditat per Víctor Garcia que Juan Hernández ha rematat als peus de Giménez a boca de canó. Però el Logroñés també ha pogut decantar la balança en una incursió de Nano Mesa que s’ha estavellat en el pal.

Frase
Nom
càrrec
Frase
Nom
càrrec
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)