Espanyol

Rufete: “El dia del Rayo no ens pot tornar a passar”

Balanç. Missatge del director esportiu a la plantilla. “Ens ho hem de deixar tot. Hem de ser clars i contundents. No ens sortirem d’aquest guió i de l’exigència. Hem de ser ferms”

El director esportiu de l’Espanyol, Francisco Joaquín Rufete, s’ha mostrat contundent a l’hora de valorar els últims partits de l’Espanyol. El jerarca ha enviat un missatge directe a la plantilla i el cos tècnic per corregir el rumb. El club suma només tres dels últims dotze punts. El directiu s’ha mostrat especialment dolgut per la imatge de l’últim partit davant del Rayo Vallecano on els blanc-i-blaus van dilapidar un clar 2-0 i acabar perdent el partit per 2-3. “Hem de ser conscients que això (Rayo) no ens pot tornar a passar. No l’altre dia ni d’aquí un any. Hem de fer autocrítica. Ens ho hem de deixar tot i no ens pot tornar a passar”, ha insistit per rematar quina és la línia argumental de l’entitat. “Hem de ser clars i contundents. No ens sortirem d’aquest guió i de l’exigència. Hem de ser ferms”.

D’altra banda, Rufete ha fet una valoració del mercat d’hivern on el club ha fet un moviment d’entrada, Nany Damata, i un de sortida, Víctor Campuzano. El club tenia molt poc marge de maniobra econòmic i així ho ha corroborat el directiu. “Ha estat un mercat molt complicat per tot el que estem vivint. Hem fet un gran esforç a l’estiu i tothom sabia com estaven econòmicament”, ha explicat Rufete que ha reconegut que l’arribada de Dimata ha suposat un esforç pel jugador i també per l’Anderlecht que s’ha fet càrrec de gran part de l’operació, especialment el club belga. “El jugador havia de fer un gran esforç per venir perquè teníem unes condicions que no podíem pujar”. En aquest sentit, Dimata arriba amb una opció de compra obligatòria, en cas d’ascens, i una altra voluntària en l’hipotètic cas de no aconseguir retornar a primera. “Nany és un jugador de projecció i de qualitat. La decisió estava agafada des de fa unes setmanes. El jugador ha mostrat predisposició per venir i també l’Anderlecht. Esperem que ens aporti el que necessitem i hem vist en ell”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)