Sabadell

Óscar Rubio: “Estem en una bona línia”

Optimista. El club arlequinat suma cinc empats consecutius i espera trencar la ratxa davant Las Palmas. “Jugant així les victòries arribaran”, ha assegurat el defensa

Óscar Rubio ha comparegut avui en la roda de premsa per valorar el moment del Sabadell. El conjunt arlequinat suma cinc empats consecutius i espera trencar la dinàmica amb un triomf davant Las Palmas, diumenge, per poder sortir de la zona de descens. “Tots volem que arribi la victòria, però hem de ser conscients que estem en una bona línia, i jugant així les victòries arribaran”, ha declarat el defensa que té clar quina és la clau de l’èxit per sumar els tres punts. “Els partits es decideixen per detalls. Hem de ser contundents i contrarestar el què ens proposa el rival. La porteria a zero és un bon punt de partida per arribar a la victòria”. El duel davant el conjunt canari serà complicat, els deixebles de Pepe Mel han iniciat el 2021 amb bona dinàmica, malgrat perdre el seu últim partit davant del Mirandés, sumava tres victòries consecutives que l’ha situat en la zona tranquil·la de la taula. “Sabem que juguen molt bé i proposen moltes alternatives. Hem d’estar al màxim nivell i fer un partit impecable per treure alguna cosa positiva”.

Per últim, ha parlat de la seva aportació individual. “Em considero un jugador d’equip, em trobo molt còmode. Estic pel que necessiti el tècnic i no tinc cap problema en modificar la meva posició”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)