Espanyol

Vicente Moreno: “No estem tenint la mica de sort que s’ha de tenir”

El tècnic, confiat en aconseguir l’objectiu

L’Espanyol torna a la competició dilluns contra el Lugo després d’haver superat el dol de la dura derrota contra el Rayo Vallecano. La plantilla i el cos tècnic volen deixar enrere les males sensacions i tornar al camí de la victòria.

“L’equip està bé. Venim d’un partit on el resultat no es va donar com volíem. En els primers dies va pesar en l’estat d’ànim però ja ens hem centrar en el Lugo i no podem perdre més energia en altres coses”, explica el tècnic que diu que l’equip no ha tingut fortuna en petits detalls: “El futbol són dues situacions: el resultat i allò que vols que passi. Crec que el que va passar no ha anat de la mà dels resultats en els últims dos partits. No estem tenint aquella petita sort que de vegades s’ha de tenir”.

Moreno també s’ha referit al Lugo: “És un equip molt d’aquesta categoria, No perd a casa des de l’inici, és difícil fer-li gols i si perd ho fa per la mínima”. I també va parlar de l’exigència: “Som l’Espanyol i hem de guanyar tots els partits. Hi ha una responsabilitat i una necessitat de guanyar cada partit. D’altra banda, si guanyem dilluns, no hi ha res aconseguit i haurem de guanyar el següent i el següent i el següent”.

L’entrenador blanc-i-blau també va comentar la incorporació de Nany Dimata: “Ha entrenat dos dies. Demà serà el tercer. Ve d’entrenar amb el seu equip tot i que sempre necessites cert temps per situar-te una mica i conèixer els companys. Hem intentat explicar què volem en la seva posició. Esperem que entri en la convocatòria i sempre amb possibilitats d’entrar en l’onze titular o durant el partit”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)