Sabadell

A la recerca de la fórmula contra els empats

Sabadell. Els arlequinats volen corregir la falta de concreció per posar fi a una ratxa de resultats que no els enfonsa però que no els deixa avançar

La taula classificatòria i els resultats que s’estan produint indiquen que el Sabadell no és manifestament inferior a cap dels rivals a qui s’enfronta. Però en una carrera de fons, com és la lliga de la segona divisió, més val agafar les oportunitats quan es presenten. I els arlequinats han estat a prop de guanyar molts partits però no ho han fet. La sèrie d’empats –sis dels últims set partits– pretén ser un impuls per a l’equip dirigit per Antonio Hidalgo, que ha anat de menys a més en la lliga però no ha consolidat la reacció després del mal inici de curs. Les oportunitats s’obren cada cap de setmana però cada rival és una història diferent.

Las Palmas no és l’equip a qui el Sabadell va guanyar còmodament a casa en la primera volta (3-1). “Ara dominen més la pilota i ha sotmès equips de molta entitat. Serà un partit molt complicat, de màxima exigència”, diu Antonio Hidalgo, que, com sempre, plantejarà una batalla en què el Sabadell vulgui ser protagonista amb la pilota als peus. El tècnic reconeix que l’equip necessita afermar el seu domini –“s’han produït situacions en què teníem superioritats i no ho hem traduït en gols; és una cosa en la qual hem d’incidir”, manifesta– però alhora valora que l’equip hagi donat la cara en cada partit i continuï viu en la lluita per la salvació: “És clar que ens agradaria tenir més punts però els jugadors es deixen la vida.”

Sense Jesé

Las Palmas no tindrà a les seves files el seu flamant fitxatge, Jesé Rodríguez, que estarà fora de les llistes fins que no recuperi la forma. No serà l’única absència notable, ja que el conjunt canari ha estat afectat pel virus i té diversos jugadors que acaben de rebre l’alta mèdica sense que hagin pogut entrenar amb assiduïtat: “El Sabadell és un equip competitiu i assentat en la categoria a qui el temps ha donat la raó”, diu Mel.

8 Partits guanyats 5

8 Partits empatats 7

7 Partits perduts 11

24 Gols a favor 21

28 Gols en contra 28

LES REACCIONS

S’han produït situacions en què teníem superioritats i no ho hem traduït en gols
Antonio Hidalgo
ENTRENADOR DEL SABADELL
El Sabadell és un equip competitiu i assentat en la lliga a qui el temps ha donat la raó
Pepe Mel
entrenador de las palmas
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)