Espanyol

Derrota clara contra l’Athletic (3-0)

Després de tres jornades consecutives sense perdre, l’Espanyol ha sortit escaldat de la seva visita a Lezama, contra l’Athletic en un duel directe en la zona mitja de la classificació. El conjunt blanc-i-blau ha tingut una entrada al partit nefasta, encaixant tres gols en la primera mitja hora de partit i ho ha acabat pagant amb la derrota.

En el minut 8, Ogiza ha avançat l’equip basc amb una rematada dins l’àrea petita després d’un córner. Les errades defensives també s’han succeït, en el minut 23, quan Nekane, més atenta que Jou, ha caçat un refús de Quesada a un xut des de dins de l’àrea i ha ampliat diferències. En el minut 28, ha arribat el tercer: en un córner que Ogiza, de cap, ha introduït a la porteria blanc-i-blava. A partir d’aquí, el partit ha tingut poca història perquè l’Espanyol no ha aconseguit reaccionar i el resultat s’ha mantingut sense variacions.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)