Espanyol

L’Espanyol salva un punt a Lugo (1-1)

2a divisió A. Partit deficient dels blanc-i-blaus que només s’han activitat en el tram final després d’anar tot el partit a contracorrent. Dimata ha debutat amb la blanc-i-blava

Lugo 1 Espanyol 1

LUGO:Cantero; Campabadal, Venancio, Djaló, Canella; Juanpe (Herrera, 78’), Xavi Torres; Gerard Valentín (Iriome, 55’), Hugo Rama (Appiah, 69’), Puma Rodríguez (Chris Ramos, 55’); Barreiro (Seoane, 68’).ESPANYOL:Diego López; Miguelón (Óscar Gi, 45’), David López, Cabrera, Pedrosa; Keidi Bare, Fran Mérida; Embarba, Nico Melamed (Dimata, 65’), Embarba (Vadillo, 84’); RDT.GOLS:1-0 (8’) Campabadal; Miguelón (13’); 1-1 (71’) RDT..ÀRBITRE:Ortiz Arias T.G: Marcelo (4’); Juanpe (57’); Canella (80’);Cantero (89’), Seone (90’), Vadillo (91’)i T.V: Marcelo per segona targeta groga (82’)..

L’Espanyol ha constatat que la seva crisi esportiva és real. Fins ara, era com una remor de fons que ningú es volia creure però és una tendència clara: els catalans estan en un moment de joc pla i sense idees. De fet, els blanc-i-blaus porten amb aquesta tendència de joc des de l’inici d’any. Els catalans han arribat a Lugo amb la necessitat de sumar un triomf per tallar la seva crisi de resultats amb una targeta de presentació de tres derrotes en quatre partits i, per poc, acumula la quarta. Una bona acció de Javi Puado ha estat suficient per salvar un paupèrrim empat en una mala nit. RDT ha rematat el regal per anul·lar la diana incial de Campabadal.

L’Espanyol ha fet un partit deficient. El problema no és fer-ho en un partit puntual i més davant un rival com el Lugo que no ha perdut cap partit a l’Anxo Carro des de que Nafti ha agafat els regnes de l’equip. Els gallecs són un equip hermètic. El conjunt prototípic de segona però amb una gran fiabilitat que els fa temibles. Però l’Espanyol ha arribat amb la necessitat de fer un bon partit i mostrar que, les proclames de les rodes de premsa, tenen resposta arran de gespa.

L’Espanyol ha estat en mans del què ha volgut el Lugo. Els catalans no s’han activitat fins al tram final de partit amb el gol de Raúl De Tomàs. El dia en què Dimata ha debutat amb la samarreta blanc-i-blava. El madrileny ha tingut el gol del triomf a les botes de RDT però el seu xut ha impactat al pal amb un Lugo que ha acabat amb el cor encongit per l’expulsió del central Marcelo.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)