Girona

Sylla, 884 minuts sense fer cap gol

El pobre bagatge del Girona en atac està clarament exemplificat amb la sequera golejadora que travessen els integrants de la davantera, els encarregats de fer els gols. Si bé Stuani no marca des del 10 de desembre, quan va fer les seves dues úniques dianes del curs, i Nahuel Bustos encara no s’ha estrenat en la lliga –si bé ho va fer en la copa, al camp del Gimnástica Segoviana, de tercera–, Mamadou Sylla encadena 884 minuts de joc sense perforar la porteria rival, 11 partits comptant els últims nou de lliga i els dos que ha jugat en la copa.

El davanter català d’origen senegalès va fer la seva cinquena diana del curs l’1 de desembre a Montilivi, precisament contra el pròxim rival de dissabte, el Mirandés. Aquell gol de Sylla va donar la victòria als blanc-i-vermells i va catapultar l’ariet com a màxim golejador de l’equip (encara ho és amb tres gols de marge) en tot just el seu dotzè partit en el club gironí. En aquell punt del curs, l’atacant, que havia arribat ja amb el mercat tancat, però amb la carta de llibertat sota el braç després de rescindir amb el KAA Gant, era la clara referència ofensiva de l’equip. Per ell passaven gairebé totes les jugades en atac i ell era el protagonista d’executar-les en darrera instància.

Ara, escorat a la banda

Des del seu últim gol fins a l’actualitat, el protagonisme i la precisió de Sylla han baixat molt. Els rumors de l’interès d’altres equips, cegats pel gran inici amb el Girona, tampoc han ajudat el futbolista a mantenir els seus excel·lents números. També, en els dos darrers partits, Francisco ha decidit posar l’ariet escorat a la banda dreta, sobretot amb la missió d’ajudar defensivament els companys: “Li demanem que faci una feina defensiva en camp contrari des de la banda dreta però quan tenim la pilota és una peça més de referència amb Stuani. Volem tenir jugadors amb gol damunt del camp, que és el que ens falta, però soc conscient, com ell, que és un futbolista que s’adapta millor a jugar en punta que no pas escorat en un dels dos perfils”, va analitzar Francisco, després del matx contra el Leganés a Montilivi.

L’equip blanc-i-vermell necessita el millor Stuani per refer-se i augmentar la productivitat però també el Sylla de l’inici del curs.

LA RATXA DE L’ARIET

Suma 11 partits (entre lliga i copa) sense fer gols, des de l’1 de desembre contra el Mirandés

NOVA POSICIÓ

Encadena dos partits escorat a la banda, fet que l’obliga a treballar més en defensa
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)