Espanyol

Puado: “No tenim dubtes”

Concentrats. “La lliga no es decideix a Mallorca, no és una final. Això és una carrera de fons”, diu el davanter que reconeix que la plantilla ha fet autocrítica pels últims resultats

Javi Puado ha comparegut aquest matí en roda de premsa. El futbolista és un dels homes importants de l’equip i, ara mateix, és el futbolista més en forma del conjunt blanc-i-blau sent el vuitè futbolista amb més minuts. Una estadística que arriba coronada amb bons números: cinc gols i cinc assistències. De fet, l’última d’elles a Lugo amb una gran jugada per donar un gol en safata a Raúl de Tomás en l’empat a Lugo. Els números del davanter barceloní encara podrien ser més espectaculars si no fos per les jornades que s’ha perdut jugant amb la selecció sub’21. Ara el seu concurs és clau per apaivagar la crisi esportiva que té l’Espanyol. Un equip, el blanc-i-blau, que ha sumat només quatre dels últims quinze punts a la lliga. Aquest escenari aboca a l’equip a un duel crucial a Mallorca. El conjunt balear és el líder i perdre constaria el mal moment dels catalans. “L’equip treballa com sempre. Som autocrítics pels últims partits, però la lliga sempre es complica en la segona volta. Els equips es juguen moltes coses, nosaltres també, i tothom dona un plus. Seguim treballant igual”, ha constatat el barceloní que ja pensa en el duel de Son Moix. “No crec que sigui una final però si un partit important. En cap moment està això acabat. La lliga no es decideix a Mallorca. Això és una carrera de fons. Afrontem el partit com sempre i li donem la importància que té”. Puado també s’ha referit als nervis de l’afició després dels últims partits. “L’afició el que vol és que pugem i en cap moment llançarem la tovallola. La gent ens ha de donar suport. Els últims partits s’ha escapat per detalls. El nostre objectiu és una carrera de fons”, ha remarcat. En aquest sentit, el punta ha deixat patent quin és el sentiment del grup en aquests moments d’incertesa pels últims resultats.”Estem tranquils i el tècnic ens ho transmet. No tenim dubtes”, tot i que considera que cal millorar la fiabilitat defensiva. “Com menys gols ens facin millor perquè tenim potencial a dalt. Defensar és cosa de tots”.

Per últim, el futbolista ha parlat del seu moment personal, però ha tirat de modèstia. “Treballo al màxim per ajudar l’equip de la millor manera. Faig el que puc perquè l’equip es beneficiï i ara estic gaudint de continuïtat”, per insistir en el fet que es veu “com un jugador més de la plantilla”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)