Sabadell

Conformats amb l’empat

Sabadell 1 - Saragossa 1.

Sabadell 1 Saragossa 1

SABADELL:Mackay; Víctor García, Rubio, Jaime, Sierra, Cornud (Pena, 63’); Boniquet (Cuevas, 76’), Undabarrena; Stoichkov, Juan Hernández; i Álvaro Vázquez (Guruzeta, 63’).SARAGOSSA:Ratón; Vigaray, Frances, Jair, Chavarría (Lucas, 85’); Bermejo (Sanabria, 85’), Eguaras, Francho, James (Nieto, 59’); Alegria (Fernández, 91’) i Narváez (Iván, 91’).GOLS:0-1 (32’) Jair. 1-1 (71’) Stoichkov, de penal.ÀRBITRE:Gálvez Rascón.T.G.:al local Sierra i al visitant Bermejo.PÚBLIC:Sense públic a la Nova Creu Alta.

El Sabadell ha salvat un empat miraculós a casa contra un rival directe. Els arlequinats han plantejat un bon partit però han rebut una diana en el primer temps que els ha deixat tocats. Després, han aconseguit empatar de penal i Mackay n’ha hagut d’aturar un altre per segellar el repartiment de punts.

Els arlequinats han plantejat un bon partit contra el plantejament defensiu del Saragossa però no han gaudit de gaires oportunitats. Tampoc el rival que ha fet prou amb un parell d’ocasions, la segona de les quals ha desembocat en un córner i en el gol de Jair. En el segon temps, el Sabadell ha perdut el fil del partit i s’ha allunyat de la porteria rival però ha aconseguit empatar de penal. L’àrbitre ha hagut de consultar el vídeo per decretar la pena màxima. En la jugada posterior al gol, els vallesans han comès un penal que Mackay ha aturat. A partir d’aquí, tots dos equips han buscat les seves opcions però no han estat precisos en la darrera passada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)