Espanyol

Cop d’autoritat a Mallorca (1-2)

2a divisió A. L’Espanyol suma un triomf decisiu per esvalotar la part alta de la taula. Retalla tres punts amb els balears, ara a dos de distància, i té a favor la diferència de gols

Mallorca 1 Espanyol 2

MALLORCA:Reina; Fran Gámez (Mollejo, 76’), Valjent, Raíllo, Brian Oliván; Ruiz de Galarreta (Febas, 76’), Salva Sevilla (Murilo, 80’); Amath Ndiaye, Dani Rodríguez, Antonio Sánchez; Abdón Prats (Álvaro, 72’).ESPANYOL:Diego López; Miguelón (Óscar Gil, 76’), David López, Cabrera, Pedrosa; Embarba, Keidi Bare (Fran Mérida, 62’), Darder (Melendo, 86’), Puado; Melamed (Dimata, 62’), Raúl De Tomás (Pol Lozano, 76’).GOLS:0-1 (33’) Javi Puado; 1-1 (52’) Amath: 1-2 (73’) Dimata..ÀRBITRE:Arcediano Monescillo. T.G.: Ruiz de Galarreta (32’); Brian (79’).

L’Espanyol ha fet un combo perfecte a Son Moix amb una victòria necessària per esvalotar la part alta de la taula. Un triomf que situa els blanc-i-blaus a només dos punts del Mallorca i, de retruc, amb el premi extra de guanyar el gol average. Un triomf rotund per un partit que pot marcar tendència. Els catalans tenien un partit d’aquells amb aroma de final. Un duel d’aquells que marquen tendències, dibuixen confiances i eixamplen dubtes. L’Espanyol ha triat el primer camí: reforçar la seva moral en mig d’una estadística que l’encaminava cap a la pitjor crisi del curs. Els grans equips apareixen en els gran moments i això és el que ha fet l’Espanyol. Donar un cop d’autoritat a Mallorca. Era l’hora de ser valents i fer un pas endavant. Era l’hora dels homes i aquí hi ha un futbolista que té una ascendència directa sobre la resta del grup: Diego López. Criticat pels seus últims partits avui ha estat vital per explicar el triomf dels blanc-i-blaus. Decisiu en la primera part amb dues aturades de mèrit en dues ocasions d’Amath. Ha patit l’Espanyol fins a la despressurització que ha suposat el gol de Javi Puado que ha aprofitat una deliciosa assistència d’Embarba en una falta lateral. El davanter del planter està en un moment sensacional i ja suma sis gols en lliga. Uns números importants que el situen com a segona golejador de l’equip només superat per Raúl De Tomás.

L’Espanyol ha surat en un partit on el Mallorca ha tingut amarrat durant molts minuts pel seu domini territorial. Els balears han dubtat fins al gol de l’empat fer per Amath a l’inici de la represa. L’equilibri ha tornat al marcador i això ha donat ales als locals que han posat contra les cordes a l’Espanyol que ha fet de la seva resistència el camí per trobar el triomf. Jugada de profunditat on RDT s’ha vestit d’extrem per traçar una assistència per a Dimata. Ruiz de Galarreta i Valjent no han encertat en el refús i el belga ha aprofitat el regal per fer el triomf de la victòria. Dimata s’ha estrenat com a golejador amb l’Espanyol per la porta gran: a Mallorca i contra el líder. Un gol que pot valer un ascens i, de moment, dona molta calma a l’Espanyol en la qual és la seva illa maleïda, però, avui, s’ha convertit en l’Illa de les oportunitats. El tren de l’ascens ha passat per Mallorca i l’Espanyol ha donat un cop d’autoritat amb un futbol efectiu i pragmàtic.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)