Espanyol

Vicente Moreno: “És un triomf important”

Zona mixta. El tècnic de l’Espanyol es felicita pel triomf però avisa. “La victòria era important però no hem aconseguit res”. El tècnic del Mallorca, Luis García Plaza lamenta la derrota. “L’Espanyol,amb molt poquet, ens ha fet dos gols”.

L’Espanyol ha donat un cop d’autoritat a Son Moix que li serveix per trencar una mala dinàmica de tres jornades sense guanyar. Els blanc-i-blaus han capgirat les males sensacions amb un partit carregat de patiment però il·luminat en els moments decisius del partit. Vicente Moreno, que ha tornat a Mallorca després de la seva marxa a l’Espanyol, ha valorat així l’important triomf dels seus deixebles. “Estem molt satisfets per la victòria. Era un partit important per a nosaltres i l’hem guanyat. Tot el balanç que pugui fer és positiu. Ha estat un partit molt igualat i que s’ha decidit per accions puntuals. Hem tingut l’encert que no hem tingut en altres ocasions”, ha explicat el tècnic de Massanassa que ha afegit: “Hem començat la segona part molt bé i posant el Mallorca en la seva àrea i amb una bona acció de Miguelón. No hem aconseguit el segon gol i ells han empatat. En aquell moment el partit s’ha decantat per ells i estava en un moment perillós. Hem intentat sempre anar pels tres punts i hem estat capaços de trobar el gol i els canvis eren per poblar una mica més el mig del camp”. En aquest sentit, el tècnic també ha deixat clar, que tot i el triomf, queda molt camí al davant. “La victòria era important, però no hem aconseguit res. Encara queden molts punts en joc, però millor afrontar el tram que queda amb aquesta victòria”. El preparador blanc-i-blau s’ha felicitat pel gol de Dimata, el del triomf. “Estem contents per ell i per l’equip. En l’actual situació és complicat l’adaptació però hem de fer un entorn ideal perquè ens aporti gols”, ha dit el tècnic de Massanassa que també ha valorat el seu retorn a Mallorca. “Era un partit estrany per a mi i Mallorca sempre serà especial perquè he viscut moltes coses aquí. M’hauria agradat jugar amb públic” i ha tornar a deixar clar el perquè de la seva marxa de Son Moix a l’estiu. “En la vida has de prendre decisions i quan ho fas són meditades i amb les meves raons. Puc entendre que hi hagi gent que no ho entengui. Tampoc han ajudat moltes llegendes urbanes que no han anat a favor meu”.

Luis García Plaza.

El tècnic del Mallorca considera que el seu equip ha estat molt superior al seu adversari. “Hem estat millors que l’Espanyol en tota la primera part fins al gol. I en la segona part, hem estat immensament superiors a ells. El futbol es juga en tres quarts de camp, però es guanya a les àrees i ells han estat millor que nosaltres allà. No ha estat un partit igualat. La segona és nostra. Al final, això és guanyar i el que ha ficat els gols és qui mereix guanyar”, ha dit el tècnic valencià que ha lamentat les errades del seu equip. “Ens hem refet del primer gol de l’Espanyol i el segon ha estat un cop fort. Valjent, el nostre central més segur, li passa això. Què hem de fer? L’Espanyol, amb molt poquet, ens ha fet dos gols”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)