Girona

Carles Monguilod

Advocat que representa el Girona FC

“El club no hi veu cap conducta delictiva”

El Girona FC forma part de la causa com a acusació particular. En l’escrit d’acusació, la fiscalia sosté que Rofes i Gusó van disposar de manera indeguda de fons del club per subscriure’ls en accions i demana que indemnitzi el club amb 755.500 euros. El Girona, però, no es considera perjudicat ni demanarà cap condemna civil ni penal, segons va confirmar l’advocat que el representa, Carles Monguilod: “El Girona no hi veu cap conducta delictiva. El club no es considera perjudicat ni vol reclamar res a ningú.” El lletrat hi va afegir: “Segons la comptabilitat i la documentació que té l’actual propietat, queda clar que no s’ha de reclamar res al senyor Rofes, perquè no es considera que la seva conducta hagi perjudicat el club.” De fet, Monguilod entén que té sentit pensar que la causa s’acabarà arxivant: “Si la fiscalia parla d’un delicte d’apropiació indeguda però el perjudicat, el Girona FC, no reclama res, es podria arxivar, que crec que és el que hauria de passar.” Monguilod es va alinear amb la petició de Rofes que el tribunal va acabar acceptant. “Entenc que el dret de defensa és substancial i bàsic.”

També defensa que no hi ha delicte Joaquim Boadas, que era el representant legal de l’empresa de Delgado que va comprar les accions a Rofes i Gusó. El barceloní és l’únic acusat i el club és part perjudicada, però una hipotètica sentència de culpabilitat podria obrir un escenari incert, ja que la causa és sobre la conversió a SAE, pas indispensable per mantenir-se a la LFP.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)