Girona

Franquesa: “Tenim millors sensacions”

El lateral passa revista de l’actualitat del Girona i en la línia de l’equip de les darreres dates incideix en anar “partit a partit”

Enric Franquesa ha parlat del seu moment i el de l’equip en roda de premsa telemàtica.

Moment

“És cert que estic content. De sumar minuts i participar, però al final el més important és l’equip. A nivell d’equip hem de guanyar partits.”

Què ha de millorar l’equip?

“Tant a Mallorca com contra el Leganés com al camp del Mirandés, l’equip va mostrar bones sensacions, va trepitjar àrea. S’han de millorar coses i tenir una mica de sort. Ara hi ha millors sensacions, començarem a guanyar i ara amb l’Stuani, que va fer dos gols, també millorem sensacions.”

Espai per la banda

“De petit havia jugat d’extrem i quan tinc més espai per davant em sento més còmode. Em sento millor, quan arribo a tres quarts, arribo alliberat i amb opcions de centrar i participar. “

Play-off

“Hem d’anar partit a partit. Si mirem play-off ens angoixarem. Guanyar diumenge, partit, a partit, i a partir d’aquí veurem les opcions que tenim de jugar play-off.”

Empat al 94, un punt d’inflexió

“Estic d’acord. L’altre dia, malgrat l’empat, l’equip va mostrar una lluita fins l’últim minut que és molt important i va demostrar que és un equip competidor.”

Castelló

“A 2a divisió no hi ha rivals fàcils. Un equip pot estar en una mala dinàmica però tothom pot guanyar contra tothom. És una lliga molt competitiva. Si seguim amb aquesta línia, amb aquestes ganes, amb aquesta fam tindrem moltes opcions de guanyar.”

Classificació

“Volem estar el més a dalt possible i sempre estàs pendent del què fan els altres equips. Però ens hem de centrar en el partit immediat i anar sumant. Hem de guanyar diumenge i a partir d’aquí, anar sumant.”

Partits a Montilivi

“Els partits a Montilivi han de ser un punt fort. Al final però cada partit és difícil. Potser a Montilvi hem de mostrar una versió més valenta però tampoc tenim la gent, que ens anima i aquest factor diferencial no és tan rellevant”

Els gols, en porta 2

“Et donen confiança. El meu objectiu no és fer gols, el meu objectiu és que l’equip guanyi el partit Fer gols et dona confiança i et reafirma que estàs en un bon moment. “

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)