Espanyol

La fortalesa mental

Espanyol. El triomf a Mallorca ha reforçat l’apartat psicològic de la plantilla i ha enterrat vells fantasmes del passat. La gestió grupal de Vicente Moreno és clau per entendre la resiliència

L’Espanyol ha tornat a agafar una dinàmica positiva després del triomf a Mallorca. Una victòria clau, contra el líder, que ha refermat la confiança del grup després de tres jornades sense guanyar. El duel a Son Moix era vital per a les aspiracions blanc-i-blaves. No era un matx definitiu però marcaria la tendència dels pròxims partits. Era un partit per sortir-ne reforçat o carregar-se de dubtes. La plantilla catalana ha triat el primer camí, el de la fermesa, donant un cop d’autoritat. Però més enllà del solvent triomf, l’Espanyol va donar un cop d’autoritat emportant-se el goal average i carregant de dubtes el seu adversari. Els tres punts aconseguits a Son Moix posen en relleu la fortalesa mental i competitivitat de l’equip, qüestionada en els últims partits. Un duel exigent com el de Son Moix carrega de confiança el grup de cara a la marató de l’ascens i reforça l’aspecte mental, que serà decisiu per assolir l’objectiu de tornar a primera.

“La lliga estarà igualada fins al final. Costa molt guanyar els partits. Ser forts mentalment és important i ho hem demostrat”, va assenyalar ahir David López, que va anar més enllà: “En aquest aspecte hem fet un pas de gegant. La mentalitat, a diferència de l’any passat, acompanya.” I aquí, l’equilibri i la bona mà de Vicente Moreno són clau per entendre aquesta resiliència. “Està centrat en el dia a dia, tant si les coses van bé com malament. Ell és un expert. Ha pujat molts equips i és una de les seves qualitats. Manté sempre la tranquil·litat guanyant o perdent. Tenim molt clar el que hi ha a dins i res ens apartarà de l’objectiu”, va reblar el capità.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)