Espanyol

Un duel ple d’al·licients

2a divisió A. Espanyol i Sabadell es veuran les cares demà al RCDE Stadium, un partit carregat d’emoció per l’estat de forma ascendent de tots dos equips malgrat la classificació

Espanyol i Sabadell tenen una història paral·lela. Molts són els futbolistes que han jugat en tots dos equips, com ara Rafa Marañón, Tommy N’Kono o Raúl Tamudo. Mites blanc-i-blaus que també van vestir d’arlequinats. L’últim a fer aquest traspàs és Álvaro Vázquez. El davanter badaloní juga ara a les files del Sabadell després de créixer en les categories inferiors del club barceloní i passar ara a defensar els colors arlequinats. Álvaro Vázquez serà un dels al·licients del matx pel seu passat, però el partit té un vessant futbolístic d’alta volada per la situació de tots dos equips.

El tast de la primera volta a la Nova Creu Alta ja va ser prou significatiu del que es veurà demà al RCDE Stadium. El Sabadell ja mostrava certs ingredients del seu bon joc i va posar contra les cordes un Espanyol que arribava embalat. Els blanc-i-blaus només van poder aconseguir el triomf gràcies a un gol decisiu i precís de Nico Melamed en el tram final del duel. El Sabadell va oposar resistència i, per moments, va dominar el seu adversari mitjançant la pilota.

Un Sabadell meteòric

Ara el Sabadell ha millorat les seves prestacions de manera brillant. És un equip que ha competit en tots els terrenys i que ja té la mida presa a la categoria. Les imprecisions de l’inici de temporada, amb errades i desajustos defensius, han deixat pas a un equip més ferm que ja acumula nou jornades sense perdre. El bon joc d’inici de curs ara es tradueix en punts i, amb els números a la mà, els d’Antonio Hidalgo estan en el millor moment de la temporada. L’equip que trepitgi la gespa del RCDE Stadium no tindrà res a veure amb l’equip més primerenc d’inici de curs. L’adaptació a la categoria és total i l’aposta de continuïtat de la directiva del Sabadell ha donat els seus fruits mantenint Hidalgo a la banqueta tot i l’inici nefast de curs. Ara el Sabadell només necessita un triomf de prestigi per incrementar, encara més, les seves possibilitats de permanència i reforçar la seva dinàmica positiva i donar un cop sobre la taula. A més, la visita al feu blanc-i-blau és l’aperitiu previ a una sèrie de tres partits vitals on sumar victòries contra rivals directes: Albacete, Màlaga i Castelló i agafar aire respecte a la zona de descens.

L’Espanyol, recuperat

L’Espanyol arriba al duel català amb la moral alta després del triomf vital contra el Mallorca a Son Moix, que ha tallat una mala ratxa de tres jornades sense guanyar. Aquest triomf ha permès als blanc-i-blaus mantenir-se en zona d’ascens directe, però el marge és escàs i per això no poden abaixar la guàrdia. A les files blanc-i-blaves són conscients que el Sabadell serà un rival complicat. “Ja ho vam veure en el partit d’anada, quan ens van posar les coses difícils. És un equip que intenta dominar-te mitjançant la pilota i que també té diversos registres tàctics”, advertia David López. Els blanc-i-blaus arriben amb la guàrdia alta i conscients que només faran bo el triomf contra el Mallorca superant els vallesans. Ningú vol confiances ni es refien de la classificació d’un Sabadell en creixement constant. A més a més, l’Espanyol tindrà en joc la possibilitat d’assaltar el lideratge. Mallorca i Almeria juguen diumenge a Son Moix i, un empat o una derrota local, combinada amb un triomf demà contra el Sabadell el deixaria líders.

El duel serà competitiu a tots els nivells: el Sabadell, per seguir alimentant la seva fantàstica ratxa positiva i l’Espanyol, per confirmar el seu salt de qualitat en una lluita aferrissada per l’ascens on qualsevol punt que s’escapi pot marcar les diferències entre l’èxit i el fracàs. Hi ha molt en joc. Caldrà cordar-se el cinturó. S’espera un espectacle ple d’emoció al RCDE Stadium.

EN CREIXEMENT

El Sabadell suma nou jornades invicte i l’Espanyol vol recuperar el lideratge
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)