Espanyol

Vicente Moreno: “La ratxa del Sabadell ens fa estar alerta”

Duel català. “No és un partit trampa perquè sabem del seu potencial”, diu el tècnic de sobre els arlequinats. “No estic pendent de si aconseguim el lideratge o no. Ens preocupa el partit de demà, res més”

Vicente Moreno ha comparegut en roda de premsa per valorar el duel de demà contra el Sabadell al RCDE Stadium. El tècnic blanc-i-blau no es refia del gran moment del conjunt arlequinat que suma nou jornades consecutives sense perdre. “Això ens fan estar alerta. És un equip que competeix molt bé i està molt a prop de guanyar els partits”, ha advertit. “Els pesa l’inici de temporada on van encadenar moltes derrotes. És un gran equip i he tingut alguns jugadors com Stòitxkov que és un jugador de primera divisió”, ha remarcat.

L’Espanyol arriba a aquest duel amb la moral alta després del triomf a Mallorca. Tot i això, Vicente Moreno manté el seu discurs de calma i peus a terra. “Per haver guanyat a Mallorca no canvia res. Ara el partit més important és el duel davant del Sabadell. Tot el que hem fet abans no serveix de res. Jugarem contra un bon equip que arriba amb uns grans números. Sabem que serà un partit complicat”, ha tornat a insistir. “No és un partit trampa, som molt conscients del rival que tindrem al davant. Sabem de la importància i la dificultat del partit de demà. Hem aprofitat la setmana per estar el més preparat possible i deixar-ho tot per guanyar”. En aquest sentit, el tècnic ha deixat clar que la confiança de l’equip està intacte malgrat la recent ratxa de mals resultats. “De portes endins no hem tingut mai cap dubte i, diferent, és que puntualment no hi hagi hagut els resultats esperats. A mi el que em preocupa és que de portes endins no hi hagi dubtes. Hem perseverat i en els dos últims partits hem tornat a sumar. Veig els jugadors i ho tenen tot molt clar, tenen ganes i il·lusió. De portes enfora doncs poden haver-hi dubtes i ho respecto”.

La jornada es presenta apassionat per un Espanyol que podria acabar líder si guanya demà al Sabadell i el Mallorca no aconsegueix imposar-se davant l’Almeria en un duel directe a Son Moix. Moreno seguia llançant pilotes fora i focalitzar en el duel amb els vallesans. “La lliga no acabava a Mallorca. No va ser un punt d’inflexió sinó de continuïtat. Volem afrontar la setmana vinent amb tres punts més. Què hi hagi més equips en la lluita? Hem de guanyar demà i tot el que vingui després serà positiu. Només em preocupa el nostre partit i no perdre energies en res més”, ha reblat tot insistint: “Nosaltres, juguem contra qui juguem, hem de guanyar i no mirem la classificació. No estic pendent de si aconseguim el lideratge o no. Ens preocupem del partit de demà. Si sumen els tres punts, passi el que passi durant la jornada, serà positiu i viurem una jornada tranquil·la de diumenge des del sofà”.

Lesió de Miguelón.

Per últim, el tècnic també ha parlat de la baixa de Miguelón que haurà de passar per quiròfan en les hores que venen. “Ens agrada tenir a tots els jugadors disponibles i ara no el podrem tenir. Hi ha d’altres jugadors que estan a un alt nivell, com Òscar, i després tenim altres opcions. El que volem és desitjar-lo que recuperar i el nivell. Ara el més important és la salut del jugador”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)