Sabadell

Hidalgo: “Gaudir és anar al RCDE Stadium i competir”

Duel Català. “Més que donar-los un ensurt hem d’intentar fer el nostre partit”, diu el tècnic arlequinat que és conscient del potencial de l’Espanyol però espera competir i disputar la possessió

El tècnic del Sabadell, Antonio Hidalgo, ha comparegut en roda de premsa per valorar la prèvia del duel davant l’Espanyol. Els arlequinats arriben en un gran moment de forma després de la ratxa de nou partits sense perdre. “Evidentment quan han passat les setmanes l’equip està molt més recognoscible, estable i concedeix molt menys. Demà has de concedir el mínim, però a més has de fer-los mal en la seva àrea. És la nostra assignatura pendent.”, ha explicat el tècnic arlequinat que sap quin conjunt tindran al davant. “L’Espanyol és un equip molt complet. Ells saben fer-te mal de diferents maneres durant el partit. Haurem d’estar molt concentrats fins al final”, ha dit Hidalgo que té molt clar el guió de partit. “Més que donar-los un ensurt hem d’intentar fer el nostre partit. És un duel de màxima exigència. L’Espanyol és un club gran, que té una exigència màxima per a pujar. Però nosaltres també pel nostre objectiu. Serà un partit dur, haurem de fer moltes coses bé i estar concentrats tot el partit. A partir d’aquí, tractar d’aprofitar les nostres ocasions”. I té clar què han de fer els seus deixebles. “Gaudir és anar allà i competir. Partir i ensenyar les teves armes.

El tècnic també ha desgranat les virtuts dels blanc-i-blaus. “Ells fan moltes coses bé, són jugadors amb molta qualitat. Amb Keidi Bare han guanyat estabilitat en el centre del camp. Tenen jugadors per fora, que et fan molt mal. I a dalt tenen moltíssim: Embarba, Puado, Nico, RDT... són jugadors diferencials. En les possessions que puguem tenir no cal perdre pilotes innecessàries. És fàcil de dir-ho però difícil fer-ho. Ells s’associen molt bé, també en estàtic”. Tot i això, Hidalgo no creu que sigui el partit més complicat de la temporada. “Tots els camps són difícils en aquesta categoria, però és clar que anar al RCDE Stadium és un dia bonic. És un escenari molt bonic, però som conscients de la dificultat que té. Hem preparat el partit, trobant els punts febles i tractarem que ens generin el mínim possible. Com més juguem en camp rival, millor. Això el volem tots els entrenadors, però aconseguir-ho és el complicat”. En aquest sentit, el preparador té clar que els mals resultats de l’Espanyol són enganyosos. “Si veus els partits, el de Girona per exemple, van xutar 27 vegades a porteria i van disposar d’ocasions de tots els colors. A Lugo van fer prou per guanyar. Hi ha moments de tot, l’altre dia potser no van tenir tant i van guanyar a Mallorca. Esperaven més punts, però no deixen de ser un equip amb potencial”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)