Girona

L’Osca de Francisco, també

Francisco Rodríguez també sap què és, des de l’altre costat, una ensopegada del Girona contra el cuer a Montilivi. S’hi va trobar quan va visitar l’estadi gironí amb l’Osca, el 9 de febrer del 2019. El conjunt aragonès, últim classificat de primera –a nou punts de la zona de permanència, marcada precisament pel Girona–, visitava l’equip d’Eusebio, que encadenava nou jornades sense guanyar. I els de Francisco van deixar glaçats els blanc-i-vermelles amb dues fuetades de Chimy Ávila en la primera meitat (35’ i 40’). Els gironins van oferir una imatge pèssima, i l’expulsió de Bernardo (67’) els va acabar d’ensorrar. L’equip d’Eusebio tocava fons, tot i que al cap de vuit dies la va fer grossa amb una remuntada al Santiago Bernabéu. Aquell 1-2 al camp del Madrid va acabar sent l’excepció d’un equip en davallada que va acabar baixant a segona A, com l’Osca.

En la màxima categoria, també hi va haver una ensopegada sonada en el primer curs. Va ser en la visita de l’Alavés, que a partir del minut 70 va ser capaç de convertir un 2-0 en un 2-3, amb un trio de gols d’Ibai Gómez, el 4 de desembre del 2016.

CONTRA EL CUER

Fa dos anys, el Girona es va endur un cop dur abans de l’1-2 al Bernabéu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)