Espanyol

L’Espanyol s’examina davant el Sabadell

Duel català. Els locals posen a prova el seu revifat estat anímic, després del triomf a Son Moix, contra els arlequinats, en ratxa, amb 9 partits invictes

L’Espanyol i el Sabadell s’enfronten en un duel d’alta exigència. Tots dos equips arriben amb objectius antagònics però amb molt en joc: el local, assaltar el lideratge, i els visitants, fugir del descens. De fet, els blanc-i-blaus volen calibrar la seva millora anímica després del solvent triomf davant el Mallorca. El Sabadell transita per un gran moment de forma i acumula nou jornades invicte. L’equip d’Antonio Hidalgo examinarà l’Espanyol i s’aferrarà als seus bons números a domicili: ha guanyat 11 dels darrers 15 punts en joc, amb tres victòries a Tenerife, Cartagena i Las Palmas i empats de nivell davant el Girona i l’Almeria.

Aquest bagatge és el que dona esperances als vallesans per sorprendre. I és que els arlequinats disten molt de l’equip de la primera volta que va perdre per la mínima a la Nova Creu Alta. “L’equip està molt més recognoscible, estable i concedeix molt menys. Demà (per avui) has de concedir el mínim, però, a més, has de fer-los mal en la seva àrea. És la nostra assignatura pendent”, diu Hidalgo, que sap quin rival tindrà al davant. “L’Espanyol és un equip molt complet, ells saben fer-te mal de diferents maneres durant el partit i haurem d’estar molt concentrats fins al final”, va dir el tècnic arlequinat, que té molt clar el guió. “Més que donar-los un ensurt hem d’intentar fer el nostre partit. És un duel de màxima exigència. L’Espanyol és un club gran, que té una exigència de pujar. Però nosaltres també pel nostre objectiu. Serà un partit dur, haurem de fer moltes coses bé i estar concentrats tot el partit. A partir d’aquí, tractar d’aprofitar les nostres ocasions.” I té clar què han de fer: “Gaudir és anar allà i competir. Patir i ensenyar les teves armes.”

Vicente Moreno no es refia dels vallesans, amb dinàmica creixent. “Això ens fa estar alerta. És un equip que competeix molt bé i és molt a prop de guanyar els partits”, va advertir. “Els pesa l’inici de temporada, en què van encadenar moltes derrotes. És un gran equip. No és un partit trampa, som molt conscients del rival que tindrem al davant. Sabem la importància i la dificultat del partit.” Moreno perd per a aquest duel Miguelón. El lateral passarà per la sala d’operacions després de lesionar-se al genoll. El temps de baixa encara és incert, però les previsions fan pensar en quatre mesos. Això obre les portes de la titularitat a Òscar Gil. El duel pot permetre a l’Espanyol d’escalar fins a la primera posició depenent del duel de demà entre el Mallorca i l’Almeria. Si perden els balears i guanya l’Espanyol el Sabadell, el lideratge serà un fet, però Moreno no fa càlculs. “No estic pendent de si aconseguim el lideratge o no. Ens preocupem del partit de demà (per avui). Si sumem els tres punts, passi el que passi durant la jornada serà positiu i viurem una jornada tranquil·la de diumenge des del sofà”.

15 Partits guanyats 6

4 Partits empatats 8

6 Partits perduts 11

37 Gols a favor 23

16 Gols en contra 29

L’Espanyol és un club gran, que té una exigència per pujar, però nosaltres també pel nostre objectiu
Antonio Hidalgo
entrenador del sabadell
La bona dinàmica del Sabadell ens fa estar alerta. No és un partit trampa, som conscients del rival
Vicente Moreno
ENTRENADOR DE L’eSPANYOL
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)