Girona

Francisco: “Cap rival et concedeix res a segona”

Valery, contracte estret d’un positiu de Covid-19, s’afegeix a les baixes d’Aday, Pablo Moreno i Luna

L’entrenador del Girona, Francisco Rodríguez, ha analitzat el partit que l’equip jugarà demà a Montilivi (18.15h) contra el Castelló, cuer de la categoria.

No serà fàcil

“La categoria està molt igualada i qualsevol rival et complica les coses. Som realistes. Cap rival et concedirà res a segona. Ens enfrontem a un equip que és cuer però que està buscant sumar punts per sortir de baix. Necessita punts, com nosaltres també. La dinàmica de resultats de tots dos equips no és bona.”

L’impuls del 3-3

“La setmana d’entrenaments ha anat molt bé, de meravella. Hem d’aprofitar l’energia que ens va donar aquell empat a última hora a Miranda, però aquesta energia no ens donarà els tres punts de demà, que són molt importants.”

Per millorar

“Quan hem estat encertats de cara a porteria, hem puntuat. Hem d’estar fluids i sumar gent a camp contrari, sense deixar de ser un equip equilibrat”.

Juanpe, titular?

“S’està entrenant a molt bon ritme, l’altre dia va jugar mitja hora amb un molt bon nivell i està a punt. Els tres centrals que tenim estan preparats. Demà ho decidirem.”

Els gols de Stuani

“S’ha tret un pes de sobre ell i ens l’hem tret tots. Necessitàvem gols. Ell té un compromís enorme i està molt connectat. És una alegria veure’l marcar. Necessitem gols. No només d’ell, sinó de tots.”

Sylla a la banda

“Sabem que no és un jugador específic de banda, però s’hi pot adaptar perfectament. Els dies que hi ha jugat és el jugador que ha tingut més oportunitats. El fem sacrificar en defensa, però ho pot fer i està encantat d’ajudar l’equip.

Valery, una altra baixa

Valery Fernández no podrà jugar el partit de demà. Segons ha comunicat el club, l’extrem de l’Escala s’ha hagut de quedar confinat per ser contracte estret d’un positiu de Covid-19. Valery ha passat un test amb resultat negatiu, però haurà de continuar aïllat seguint els protocols sanitaris. L’absència de Valery s’afegeix a les d’Aday, Pablo Moreno i Antonio Luna, a qui Francisco encara no citarà demà.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)